МЕНЮ
КОШНИЦА

Албуми за снимки - ръчна изработка

Албуми за снимки - ръчна изработка

Ръчно изработени албуми за снимки

Колекция от уникални албуми за снимки, изцяло ръчна изработка: бебешки албуми, сватбени албуми, албуми за кръщене, за юбилей, албуми за влюбени, коледни албуми за снимките с любимите хора, за различни поводи, за спомен и за подарък.

Тук ви представяме луксозни, изцяло хендмейд, албуми с различна тематика. Албумите са уникати и се изработват само веднъж.

Обадете се на тел: 0887 409 676, за да обсъдим детайлите.

Коледа с Лешникотрошачката Коледа с Лешникотрошачката
HANDMADE
Размери на албума: Височина 17.5см / Дължина 17.5см / Ширина 9см;Брой снимки в албума:  до 15 броя;Размер на снимки: 13см х 9см;Ръчно изработен албум за спомени и снимки, вдъхновен от приказката на Ернст Теодор Амадеус Хофман „Лешникотрошачката и царят на мишките“ и приказен балет по музика на ..
109.80 лв
Албум за снимки - Буши Вечно Зеленият Албум за снимки - Буши Вечно Зеленият
HANDMADE
Размери на албума: Височина 17.5см / Дължина 17.5см / Ширина 10см;Брой снимки в албума:  до 40 броя;Размер на снимки: 13см х 9см;Ръчно изработен албум за спомени и снимки, кръстен на едно от джуджетата на Дядо Коледа - Буши Вечно Зеленият.Албумът е подходящ за всякакви поводи за подарък: Кръщен..
99.80 лв
Албум за снимки - Алабастър Албум за снимки - Алабастър
HANDMADE
Размери на албума: Височина 22.5см / Дължина 17см / Ширина 9см;Брой снимки в албума:  до 60 броя;Размер на снимки: 13см х 9см;Ръчно изработен албум за спомени и снимки, кръстен на едно от джуджетата на Дядо Коледа - Алабастър.Албумът е подходящ за всякакви поводи за подарък: Кръщене, Сватба, Ко..
119.90 лв
Албум за снимки - Шини Албум за снимки - Шини
HANDMADE Няма наличност
Размери на албума: Височина 13.5см / Дължина 22см / Ширина 5см;Брой снимки в албума:  до 20 броя;Размер на снимки: 13см х 9см;Ръчно изработен албум за спомени и снимки, кръстен на едно от джуджетата на Дядо Коледа - Шини.Албумът е подходящ за всякакви поводи за подарък: Кръщене, Сватба, Коледа,..
59.90 лв
Албум за снимки - Пепър Албум за снимки - Пепър
HANDMADE Няма наличност
Размери на албума: Височина 20см / Дължина 17см / Ширина 8см;Брой снимки в албума:  до 20 броя;Размер на снимки: 13см х 9см;Ръчно изработен албум за спомени и снимки, кръстен на едно от джуджетата на Дядо Коледа - Пепър.Албумът е подходящ за всякакви поводи за подарък: Кръщене, Сватба, Коледа, ..
106.90 лв
Албум за снимки - Мери Захарният Бонбон Албум за снимки - Мери Захарният Бонбон
HANDMADE
Размери на албума: Височина 17см / Дължина 17см / Ширина 8,5см;Брой снимки в албума: 40 броя;Размер на снимки: 13см х 9см;Ръчно изработен албум за спомени и снимки, кръстен на едно от джуджетата на Дядо Коледа - Мери Захарният Бонбон.Албумът е подходящ за всякакви поводи за подарък: Кръщене, Сватба,..
113.90 лв
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)