Menu
Your Cart

Картини и пана

Картини и пана

Картини за стена


Картини и пана за декорация на стените у дома или за подарък

В тази категория Ви предлагаме един напълно завършен продукт - Картина с рамка или подрамка или Декоративно Пано - пълноцветен принт с високо качество, който може да окачите на стената веднага след получаването му.

За по-лесна навигация картините и паната от тази категория са разделени на подкатегории в три основни направления, веднъж според тематиката: картини с цветя, картини с животни, картини с коне, абстрактни картини, пейзажи, детски картини; втори път според мястото на приложение: картини за хол, всекидневна, картини за спалня, кухня, детска стая, офис, баня, хотели, заведения и третото направление е според формата и броя на елементите: картини за стени и декоративни пана от една, две или три части, със стандартна или щестоъгълна форма..

Принтовете (отпечатаните изображения) са произведения на съвременните дигитални технологии, които съчетани с класическа рамка, добиват визия и характеристики, близки до оригинална картина. Това е дин модерен и достъпен начин да добавите артистична нотка в обзавеждането. Да създадете усещане за отваряне на  пространството, да добавите нова енергия, която да промени вътрешната среда. Освен всичко друго, те ще се превърнат в средство за  изразяване на индивидуалния Ви стил и предпочитания в класическото или съвременното изкуство.

Когато говорим за вкусове в изкуството, независимо под каква форма, изборът винаги е пряко свързан с личностните качества, характера и темперамента на човека, който прави избор. Привличането към различни теми, форми и цветове обикновено става на подсъзнателно ниво, почти инстинктивно.  В нашата галерия ще се опитаме да добавяме принтове в различен стил, така че да дадем възможност на повече хора да разпознаят себе си в тях. Вярваме, че да се идентифицираш с изкуството и да изразиш себе си, посредством декорацията на интериора е несравнимо удоволствие и чрез продуктите в тази категория Ви даваме още един инструмент да сторите това.


Brand: ART BOX
Цвят Анемония с изяществото на мини детайла в макро изображение.Стилна декорация за стените на хол, всекидневна, спалня, антре, коридор. Изберете по желание размер и вид рамка (бяла, черна или платно на подрамка).Размери: S = 23 х 33 cmM = 33 х 43 cmL = 43 х 53 cm..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
Красива, мечтателна визия за детската стая "Балерина с роза" от серията "Anna", посветена на балета, за малки момичета.Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по-горе. Моделът се предлага в различни размери. Продуктът е комплектован с универсална рамка в чер..
14.00 лв
Anna Балерина с роза - Поредица Anna Балерина с роза - Поредица
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Мечтателна визия за детската стая "Балерина с роза" от серията "Anna" за малки момиченца.Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по-горе. Р..
14.00 лв
Anna Зайче балерина с балони - Поредица Anna Зайче балерина с балони - Поредица
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Мечтателна визия за детската стая "Зайче балерина с балони" от серията "Anna" за малки момиченца.Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Размери на рамката: S = 23 х 33 cmM = 33 х 43 cmL = 43 х 53 cm..
14.00 лв
Anna Сладък балет - Поредица Anna Сладък балет - Поредица
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Красива, мечтателна визия за детската стая "Балерина, носена от музиката" от серията "Anna" за малки момиченца, посветена на класическия танц.Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка ..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Забавна поп арт картина - модерен принт и графика с много настроение и позитивизъм.Лека и приятна декорация с жираф и надпис на английски под формата на розови слънчеви очила - в духа на съвременния поп-арт стил за стените на Вашия хол или всекидневна, както и за детска или тийн стая, антре, коридор..
15.00 лв
Brand: ART BOX
Живописни и елегантни брезови стебла, частица природа внесена в дома, чрез ръката на художник и съвременните технологии за печат.Стилна декорация за стените на хол, всекидневна, спалня, антре, коридор. Изберете по желание размер и вид рамка (бяла, черна или платно на подрамка).Размери: S = 23 х 33 ..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
Детска картина с надпис Sweet Home и синьо мече, подходяща за момче. Сладък подарък, универсален за съвременния интериор, който ще бъде радостен по всякакъв повод - за новородено, малко бебе, нов дом, рожден ден, кръщене; за декорация на детска стая, парти център, детски магазин и др.Размери: ..
14.00 лв
Born freedom - Постер Born freedom - Постер
-20 %
Brand: ART BOX
Свеж декор за тийнеджър. Дизайнерска декорация в рамка със свободен младежки дух. Отпечатана с високо качество на канаваца. Идеална за подарък. Подходяща за стени и в заведение, офис, кабинет, студио. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предл..
15.00 лв 12.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Модерна стенна декорация, с основа от пено ПВЦ и висококачествен пълноцветен печат върху ПВЦ фолио. Ярък дизайн, който ще добави на интериора артистизъм и експресия.Олекотената основа дава възможност за бърз монтаж - става за броени минути, без пробиване, с помощта на здрава монтажна двойно ле..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на италианската знаменитост София Лорен - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с автентичен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава за Вашия дом или заведение..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на София Лорен - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с архивен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава за Вашия дом или заведение с черно-бяла ретро ..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на София Лорен - близък план в съвършен, черно-бял фото портрет - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с архивен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Внесете ретро шик в интериора с необичайна за стила си шестоъгълна форма на хексагон за стена. Необичайните формати дават възможност да разчупите традиционните пространства по един оригинален начин и така да подсилите очарованието на основния стил в помещенията. Изразете себе си и дайте ход на свежи..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Фото картина, пано с танцуващо момиче в стил хип-хоп, модерен балет. Висококачествен постер за бяла или черна дървена рамка, или канава с подрамка в различни размери.*Включена рамка/ подрамка: Комплектоването на всички наши продукти е включено в съответната, посочена цена и се предлага в 3 варианта..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Уникална, смела, дори дръзка картина за оригинален и духовит, модерен интериор. Мисъл от дълбочините на душата за радостта и щастието. Какви са образите, които подсказват ума и сърцето, в своите съвместни пътешествия към обща хармония..?Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт ..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Висококачествен принт върху картон за векторен печат или върху водоустойчиво платно (канаваца)Брилянтни цветове и наситено черно, без сив оттенъкМоделът се предлага в 3 различни стандартни размера (описани по-долу)             Комплектован продукт* ..
14.00 лв
Показва 1 до 18 от 465 (26 страници)