Menu
Your Cart

Картини за спалня

Картини за спалня

Картини за спалня

Селекция от картини и декоративни пана, подходящи за интериорна декорация на стените в спалнята.

Brand: Reklamisimo
Уникална, смела, дори дръзка картина за оригинален и духовит, модерен интериор. Мисъл от дълбочините на душата за радостта и щастието. Какви са образите, които подсказват ума и сърцето, в своите съвместни пътешествия към обща хармония..?Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт ..
14.00 лв
Helena Безброй емоции - Арт пано Helena Безброй емоции - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Завладяващо със своя колорит пано за декор във Вашата спалня или хол с модерен портрет на жена. Колоритен портрет на момиче, зареден с дълбочина и психологизъм - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвременно и най-съвременно изкуство 2011 - 2019 г...
14.00 лв
Helena Външен вид - Арт пано Helena Външен вид - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Търсите красив, артистичен портрет с женски образ за уникална и завладяваща атмосфера във Вашата спалня или хол?Насладете се на модерен неонов портрет, който ще изпълни интериора с пъстрота и многоцветна аура - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съ..
14.00 лв
Helena Лейди Блу - Арт пано Helena Лейди Блу - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Завладяващ с уникално излъчване портрет в синьо на момиче - за модерен декор във Вашата спалня или хол.Колоритен женски портрет, зареден с дълбочина и много емоция - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвременно и най-съвременно изкуство 2011 - 201..
14.00 лв
Helena Метаморфоза - Арт пано Helena Метаморфоза - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Търсите портрет с женски образи и арт послания за уникална и завладяваща атмосфера във Вашата спалня или хол?Насладете се на модерен неонов портрет, който ще изпълни интериора с пъстрота и многоцветна аура - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвре..
14.00 лв
Helena Скитащ ум - Арт пано Helena Скитащ ум - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Завладяващ с уникално излъчване портрет на жена със стъклени очи - за модерен декор във Вашата спалня или хол, студио. Многоцветно женско лице, заредено с дълбочина и психологизъм - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвременно и най-съвременно изк..
14.00 лв
Helena Скрита жалост - Арт пано Helena Скрита жалост - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Завладяващ с уникално излъчване портрет в огнени нюанси на жена - за модерен декор във Вашата спалня или хол.Колоритен женски портрет, зареден с топлота и много емоция - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвременно и най-съвременно изкуство 2011 -..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт или върху водоустойчиво платно (канава)            &..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
В категорията с пана под формата на хексагон, Ви предлагаме поредица от модели с модерни, смели и ярки визии. Необичайните формати дават възможност за допълнителен размах, разчупвайки обичайните пространства по още един начин - в добавка на дозата новаторство и оригинален дизайн. Изразете себе си и ..
14.00 лв
Балерини - триптих Балерини - триптих
-25 %
Brand: ART BOX
Изящни, магнетични, приказно красиви. Триптих с балерини, отпечатан с високо качество върху канаваца. Изберете рамка или подрамка. За стена на всекидневна, спалня, офис, студио за красота.Комплектът включва три картини в показаните размери...
36.00 лв 27.00 лв
Букви LOVE - Фото картина Букви LOVE - Фото картина
НОВО
Brand: Reklamisimo
 Романтичен декор за Вашата спалня - фото пано с винтидж букви LOVE, на фона на светлинни лампички и свещи.Декорацията включва и универсална рамка (черна/ бяла), като може да бъде изработена и под формата на фото принт, кеширан в подрамка. Оригинален интериор с послание за обич и любов. Създайт..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Описание: Декорация за стена с морски пейзаж от брега - арт пано в рамка или подрамка.Внесете красотата на природата с морски пейзажи за Вашия хол, спалня или коридор с най-подходящите за Вашия интериор декорации за стена, комплектовани в рамка или подрамка (канаваца). Поднесете красив подарък в р..
14.00 лв
Гондоли във Венеция - Арт пано Гондоли във Венеция - Арт пано
-20 %
Brand: Reklamisimo
Романтика в Италия - перфектна декорация за стена на хол и всекидневна, спалня, коридор. Живи цветове от четка на италиански художник. Спомен или мечтана дестинация отпечатана на канаваца с високо качество. Изберете размер, рамка или подрамка и ще имате картина, която ще ви създава настроение всеки ..
15.00 лв 12.00 лв
Brand: Reklamisimo
Малко бягство от суетата на пиаците - скъп спомен от пътешествие до Венеция или Вашата мечтана дестинация занапред. Още един поглед към този уникален град с въздействащо фотографско изображение в няколко слойна експозиция, отпечатано на канаваца с високо качество. Изберете размер, рамка или подрамка..
15.00 лв
Грация - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерна интерпретация в стил one-line art под формата на оригинална стенна декорация от 3 (три) части за Вашата спалня. Абстрактен модел в артистичен сет от 3 пана, които представят актуалния напоследък стил за интериорния дизайн с техниката за изображения на човешкото лице и човешкото тяло с т.нар...
36.00 лв 27.00 лв
Brand: Reklamisimo
Ако търсите декорация, която да придава успешно идеята за тропически рай и екзотична естетика по различен начин, този фотографски поглед ще бъде наистина удачен! Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. М..
14.00 лв
Десен Midd - 3 части, триптих Десен Midd - 3 части, триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерен прочит на стиловете от 60-те и 70-те години на 20-ти век, декорацията Десен Midd от 3 части ще внесе характер и дързост с оригинално излъчване в интериора.Общи характеристики:- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера**- Комплектован продукт* с универсални рамки в черно или б..
36.00 лв 27.00 лв
Десен Nude - 3 части, триптих Десен Nude - 3 части, триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Без натоварване, абстрахираща се от цветове и фокус, декорацията ще внесе непринуденост и хармония в интериора. Дискрен, бежов десен, изпълнен с нежни очертания с овална форма в бяло, който е подходящ най-вече за спокойната атмосфера в спалнята или определени зони в хола.Общи характеристики:- Моделъ..
36.00 лв 27.00 лв
Показва 1 до 18 от 86 (5 страници)