Menu
Your Cart

Картини за спалня

Картини за спалня

Картини за спалня

Селекция от картини и декоративни пана, подходящи за интериорна декорация на стените в спалнята.

Brand: Reklamisimo
Уникална, смела, дори дръзка картина за оригинален и духовит, модерен интериор. Мисъл от дълбочините на душата за радостта и щастието. Какви са образите, които подсказват ума и сърцето, в своите съвместни пътешествия към обща хармония..?Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт ..
14.00 лв
Foto Dreamy mood - Фото арт Foto Dreamy mood - Фото арт
НОВО
Brand: Reklamisimo
Красива смесица между фотография и графика, която пренася зрителя в красив и изящен свят, наситен с мечтателност и фантазия. Пренесете духа на модерното изкуство с пленителен експонат за Вашата спалня, хол или коридор. Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт или върху водоусто..
14.00 лв
Helena Триптих Женски черти - Арт пана, 3 части Helena Триптих Женски черти - Арт пана, 3 части
-25 %
Brand: Reklamisimo
Завладяващи с уникално излъчване портрети на жени - за модерен декор във Вашата спалня или хол. Визиите са подходящи за трилогия (разпределени върху различни стени, както и за триптих (разположени една до друга).Модерни портрети на 3 жени и техните лица в различни душевни състояния: Изкусителна, Бла..
36.00 лв 27.00 лв
Абат Хендерсън Тайер, Ангел - Репродукция Абат Хендерсън Тайер, Ангел - Репродукция
НОВО
Brand: Reklamisimo
Абат Хендерсън Тайер - Картина, репродукция, маслена техника 1887 г.Абат Хендерсън Тайер е американски художник, натуралист и преподавател. Като художник на портрети, фигури, животни и пейзажи е добре признат още от съвременниците си, а картините му са представени в големите американски художе..
14.00 лв
Абат Хендерсън Тайер, Жена с крила - Репродукция Абат Хендерсън Тайер, Жена с крила - Репродукция
НОВО
Brand: Reklamisimo
Абат Хендерсън Тайер - Картина, репродукция, маслена техника 1889 г.Абат Хендерсън Тайер е американски художник, натуралист и преподавател. Като художник на портрети, фигури, животни и пейзажи е добре признат още от съвременниците си, а картините му са представени в големите американски художе..
14.00 лв
Абат Хендерсън Тайер, Чакащ ангел - Репродукция Абат Хендерсън Тайер, Чакащ ангел - Репродукция
НОВО
Brand: Reklamisimo
Абат Хендерсън Тайер - Картина, репродукция, 1903 г.Абат Хендерсън Тайер е американски художник, натуралист и преподавател. Като художник на портрети, фигури, животни и пейзажи е добре признат още от съвременниците си, а картините му са представени в големите американски художествени колекции...
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт или върху водоустойчиво платно (канава)            &..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
В категорията с пана под формата на хексагон, Ви предлагаме поредица от модели с модерни, смели и ярки визии. Необичайните формати дават възможност за допълнителен размах, разчупвайки обичайните пространства по още един начин - в добавка на дозата новаторство и оригинален дизайн. Изразете себе си и ..
14.00 лв
Ангел Златен силует - триптих Ангел Златен силует - триптих
НОВО -25 %
Brand: Reklamisimo
Троен векторен комплект с модерни силуети на златно ангелче, който се предлага в 3 различни стандарта на всяка от рамките.- В различните размери, рамките остават еднакви помежду си (за други варианти, моля свържете се с нас)- Цената включва универсални рамки в черно/ бяло или подрамки- Висококачеств..
36.00 лв 27.00 лв
Балерини - триптих Балерини - триптих
-25 %
Brand: ART BOX
Изящни, магнетични, приказно красиви. Триптих с балерини, отпечатан с високо качество върху канаваца. Изберете рамка или подрамка. За стена на всекидневна, спалня, офис, студио за красота.Комплектът включва три картини в показаните размери...
36.00 лв 27.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Романтичен декор за Вашата спалня - фото пано с винтидж букви LOVE, на фона на светлинни лампички и свещи.Декорацията включва и универсална рамка (черна/ бяла), като може да бъде изработена и под формата на фото принт, кеширан в подрамка. Оригинален интериор с послание за обич и любов. Създайт..
14.00 лв
Влюбени лебеди - Картина Влюбени лебеди - Картина
НОВО
Brand: Reklamisimo
- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху постерна хартия или водоустойчиво платно (канава)   *Включена рамка/ подрамка: Комплектоването на всички наши продукти е включено в съот..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Описание: Декорация за стена с морски пейзаж от брега - арт пано в рамка или подрамка.Внесете красотата на природата с морски пейзажи за Вашия хол, спалня или коридор с най-подходящите за Вашия интериор декорации за стена, комплектовани в рамка или подрамка (канаваца). Поднесете красив подарък в р..
14.00 лв
Гондоли във Венеция - Арт пано Гондоли във Венеция - Арт пано
Bestseller -20 %
Brand: Reklamisimo
Романтика в Италия - перфектна декорация за стена на хол и всекидневна, спалня, коридор. Живи цветове от четка на италиански художник. Спомен или мечтана дестинация отпечатана на канаваца с високо качество. Изберете размер, рамка или подрамка и ще имате картина, която ще ви създава настроение всеки ..
15.00 лв 12.00 лв
Brand: Reklamisimo
Малко бягство от суетата на пиаците - скъп спомен от пътешествие до Венеция или Вашата мечтана дестинация занапред. Още един поглед към този уникален град с въздействащо фотографско изображение в няколко слойна експозиция, отпечатано на канаваца с високо качество. Изберете размер, рамка или подрамка..
15.00 лв
Грация - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерна интерпретация в стил one-line art под формата на оригинална стенна декорация от 3 (три) части за Вашата спалня. Абстрактен модел в артистичен сет от 3 пана, които представят актуалния напоследък стил за интериорния дизайн с техниката за изображения на човешкото лице и човешкото тяло с т.нар...
36.00 лв 27.00 лв
Brand: Reklamisimo
Ако търсите декорация, която да придава успешно идеята за тропически рай и екзотична естетика по различен начин, този фотографски поглед ще бъде наистина удачен! Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. М..
14.00 лв
Десен Midd - 3 части, триптих Десен Midd - 3 части, триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерен прочит на стиловете от 60-те и 70-те години на 20-ти век, декорацията Десен Midd от 3 части ще внесе характер и дързост с оригинално излъчване в интериора.Общи характеристики:- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера**- Комплектован продукт* с универсални рамки в черно или б..
36.00 лв 27.00 лв
Показва 1 до 18 от 119 (7 страници)