МЕНЮ
КОШНИЦА

Картини за рисуване по номера

Картини за рисуване по номера - комплекти

Тук ви предлагаме подбрани Картини по номера подходящи както за начинаещи, така и за напреднали - Натюрморти с Цветя, Хора, Животни, Пейзажи.

Рисуването по номера бързо набра привърженици и популярност. Появи се едва преди няколко години и беше припознато като приятно, желано и обновяващо занимание от деца и възрастни. Всеки може да се преобрази в истински артист и с помощта на палитрата от цветове и схемите на маркираните с числа платна да нарисува уникални картини заредени с лична емоция и собствен почерк.

Богатството на предлаганите модели и тематики позволява всеки да намери картина за рисуване по номера подходяща както за лично ползване, така и за подарък. 

Комплектите съдържат всичко необходимо за рисуване на един брой картина по номера от избраният модел:

  • Платно с принтирана схема с числа опънато на подрамка
  • Акрилни бои в необходимите цветове за отделните цифри.
  • Принт с визията на картината, по която да гледате докато рисувате
  • 3 броя четки с различна големина и форма
  • Лак за защита на крайния резултат
  • Скоби за окачване на стена
Дамата с котката - Комплект Рисуване по номера Дамата с котката - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този двойно живописен модел - той изобразява елегантна градска дама с шапка и нейната домашна бяла котка.Указаните цветове и числа в комплекта ще Ви отведат до един прекрасен шедьовър, с който да се гордеете, а заложената цветова палитра на летни сенки ще изпълни с..
27.00 лв
Мъдрост и тайни - Комплект Рисуване по номера Мъдрост и тайни - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този живописен комплект за Рисуване по номера Семейство Нощни птици - с аура на мъдрост и мистерия.Чрез указаните цветове и числа в комплекта, Вашето хоби ще Ви отведе до една пъстроцветна картина с много орнаменти и символи. Продуктът съдържа включени всички нюанс..
27.00 лв
Улица Зеленика - Комплект Рисуване по номера Улица Зеленика - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен модел с тиха и спокойна улица, потънала в тучна зеленина и растителност!Според указаните цветове и числа комплектът ще Ви отведе до прекрасна картина, с която с гордост да украсите дома си! Ще можете точно да пресъздадете тази пленителна гледка с къщи ..
27.00 лв
Азиатска роза - Комплект Рисуване по номера Азиатска роза - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този клоритен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасния цветен шедьовър с младо момиче в азиатски стил и цветове в нежно розово! Продуктът съдържа включени всички нюанси на цветовете, от които се нуждаете!Комплектът включва:- ..
27.00 лв
Лятна ваза - Комплект Рисуване по номера Лятна ваза - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете пленителна ваза с цветя, както е показано. В крайната цена е включено всичко необходимо, от което се нуждаете.Комплектът ..
27.00 лв
Летни коне - Комплект Рисуване по номера Летни коне - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър с галопиращи коне! Този комплект ще Ви помогне да усъвършенствате художествените си умения. Продуктът съдържа включени всички нюанси на цветовете, от ко..
27.00 лв
Трамвай Valentine's - Комплект Рисуване по номера Трамвай Valentine's - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Картина за рисуване по номера - Градски пейзажКомплектът включва:Платно с ясен принт, опънато на подрамка с размер 40/50см.;Акрилни бои, изработени от екологично чисти материали;3 четки с различна големина и форма;Краен лак за защита на творбата;Закачалки...
27.00 лв
Есен в парка - Комплект Рисуване по номера Есен в парка - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете пленителен есенен градски пейзаж, както е показано. Проектиран за напреднали, това е идеално средство, което ще Ви помогн..
27.00 лв
Звездна нощ, Ван Гог - Комплект Рисуване по номера Звездна нощ, Ван Гог - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа в легендата на модела ще Ви отведе до Ваша, собствена репродукция на един световен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете прочутата картина Звездно небе на Ван Гог така, както е показано с легендата..
27.00 лв
Бял жребец - Комплект Рисуване по номера Бял жребец - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете пленителен жребец, както е показано. В крайната цена е включено всичко необходимо, от което се нуждаете.Комплектът включв..
27.00 лв
Малък любимец - Комплект Рисуване по номера Малък любимец - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Създайте забавен декор за стена с малко коте отблизо, което се забавлява по котешки с алено кълбо прежда.Този страхотен комплект според указаните цветове и числа ще Ви отведе до пленяваща симпатиите композиция от цветове и чувства с малко домашно коте! Освен, че ще се забавлявате, комплектът ще Ви..
27.00 лв
Утро с маргаритки - Комплект Рисуване по номера Утро с маргаритки - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Създайте артистичен декор за стена с „Букет бели маргаритки във ваза и чаша чай с лимон“ Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен натюрморт с цветя! Ще можете точно да пресъздадете пленителен декор за сте..
27.00 лв
Лебедово езеро  - Комплект Рисуване по номера Лебедово езеро  - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до изискан шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете тази пленителна картина точно така, както е показано. Проектиран за средно и високо напреднали, това е идеално средство, което ще Ви по..
27.00 лв
Портрет на дете - Комплект Рисуване по номера Портрет на дете - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Създайте красив портрет за стена, изобразяващ малко момиче с ангелско лице и пера - една от прекрасните картини с ангели на американската авторка N.A. Noel - "Protected by an Angel".Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до ед..
27.00 лв
Адел Блох, Климт - Комплект Рисуване по номера Адел Блох, Климт - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Създайте зашеметяващо произведение на изкуството с „Портрет на Адел Блох“ от Густав Климт.Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете зашеметяващото произведение н..
27.00 лв
Разходка в парка  - Комплект Рисуване по номера Разходка в парка  - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Създайте артистичен декор за стена с „Разходка за двама в дъждовен парк“ Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете пленителен градски пейзаж, както е показано. Про..
27.00 лв
Пейзаж с пътека - Комплект Рисуване по номера Пейзаж с пътека - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Създайте пленителен декор за стена с красив природен пейзаж с извиваща се пътека. Картина за рисуване по номера - Картина с пейзажРазвийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъз..
27.00 лв
Слънчогледи, Ван Гог - Комплект Рисуване по номера Слънчогледи, Ван Гог - Комплект Рисуване по номера
НОВО
Производител: NEWART
Пресъздайте зашеметяващото произведение на изкуството с Картина за рисуване по номера - Картина репродукция - Слънчогледите на Ван Гог!Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасния цветен шедьовър Слънчогледи във ..
27.00 лв
Показва 1 до 18 от 29 (2 страници)