Menu
Your Cart

Стикери за детска стая

Стикери за детска стая

Стикери за детска стая - Детски стикери за декорация

Колекция от стикери и лепенки за декорация на стените и мебелите в детската стая, която ще  ви даде възможност изцяло да промените атмосферата в нея, превръщайки я в  един необикновен  и мечтан приказен свят.

Когато става въпрос за декорация на детска или бебешка стая, неизбежната ключова дума е "временно". Защото с  порастването на бебето или детето, се променят и изискванията към интериора на детската стая. За целта ви предлагаме детски стикери за стена, изработени от  висококачествено самозлепващо фолио, което с лекота може да бъде премахнато и заменено с нова декорация, докато детето расте. Така, без много усилия, и без други основни промени в интериорната среда, бебешката стая сменя  бързо облика си, превръщайки се в детска, а детската стая, отново само с промяната на един единствен декоративен детайл, става тийнейджърска. Със стикерите за стена детето Ви ще расте в една по-приятна , красива и уютна обстановка, която  ще го дари с повече настроение и ще остави у него незабравими спомени от детството.

Детските стикери от тази категория са приложими във всички типове помещения предназначени за деца: класни стаи, детски ясли, детски градини, училищни стаи, занимални, специализирани кабинети на педиатри и други детски специалисти и терапевти.

Back to School - стикер Back to School - стикер
-24 %
Brand: ART BOX
Забавен стикер за стена на детска стая! Създайте настроение на вашето дете с този закачлив приятел, който ще го изпраща и посреща всеки ден. За декорация на стена, врата или мебели. Викосокачествен самозалепващ стикер от ПВЦ мат фолио. Бърз и лесен монтаж.Размер на стикера: 50 см (ш) x 60 см (в)..
25.00 лв 19.00 лв
Be Smart - стикер Be Smart - стикер
-24 %
Brand: ART BOX
Добрите приятели са винаги с нас! Весела декорация в стаята на малкия ученик! Стикер отпечатан с високо качество на самозалепващо матирано ПВЦ фолио. Бързо, лесно и стаята оживява!Размер на стикера: 50 см (ш) x 50 см (в) ..
25.00 лв 19.00 лв
Brand: Reklamisimo
Красив девиз - надпис в ръкописен шрифт на английски език Girl Power под формата на самозалепваща декорация, която може да бъде залепена практически навсякъде - върху стени, мебели, стъклени повърхности, уреди, прегради и т.н.Прекрасно допълнение за детска стая, както и духовит подарък!Размери на ст..
12.00 лв
Brand: Reklamisimo
Моделът "Ангелска фея" ще бъде страхотна изненада за приказната стая на Вашата малка принцеса. За още по-магичен изглед, залепете по Ваше желание наоколо и включените в комплекта розови листенца! Всички наши стикери за детска стая могат да бъдат изработени и по Ваши размери. Препоръчително е да ..
24.00 лв
Brand: Reklamisimo
Търсите по-универсална декорация за детска стая, която ще се задържи актуална за по-дълго?Предлагаме ви стикер за универсално приложение върху стени, мебели, прегради със симпатично, детско влакче. Декорацията се изработва от висок клас немско, PVC фолио за интериорни приложения и е напълно безопасн..
14.00 лв
Балерина с рози - стикер Балерина с рози - стикер
-23 %
Brand: Reklamisimo
Цветен стикер "Балерина с розички" с мечтателната пленителна визия на серията "Anna" за малки момиченца.Моделите от самозалепващо фолио позволяват бърз монтаж без допълнителни инструменти и без пробиване - пригодени да прилепнат мигновено върху всякакви чисти и гладки повърхности (МДФ, ПДЧ, ст..
22.00 лв 17.00 лв
Балони Бонбони Балони Бонбони
-13 %
Brand: ART BOX
Сфери в кремавите тонове на синьо и синьо-лилаво за декорация на детска стая, парти център, детски магазин и др.Размери:S = 50 см (ш) x 50 см (в)M = 70 см (ш) x 70 см (в)..
24.00 лв 21.00 лв
Brand: Reklamisimo
Размер на комплекта:  50 см широчина / 50 см височина..
19.00 лв
Балони Цветни сфери Балони Цветни сфери
-13 %
Brand: ART BOX
Свежа, жизнерадостна и атрактивна декорация за детска стая, парти център, детски магазин и др.Монтира се бързо и лесно, без допълнителни инструменти, благодарение на самозалепващ гръб за мигновен стикерен монтаж. Подходящ за облепяния на стени, врати, витрини, прозорци и прегради.Размери:S = 50 см (..
24.00 лв 21.00 лв
Brand: Reklamisimo
Очарователна декорация от PVC фолио - за универсално приложение в детската стая с пленително пони - еднорог и пърхащи въздушни сърчица, нещо специално за момиченца.Изберете желания от Вас цвят, Ориентация (накъде да гледа понито) и стандартен Размер от нашата форма за стандартни поръчки към този про..
11.00 лв
Бебе жирафче - стикер
-23 %
Brand: Reklamisimo
Моделите от самозалепващо фолио позволяват бърз монтаж без допълнителни инструменти и без пробиване - пригодени да прилепнат мигновено върху всякакви чисти и гладки повърхности (МДФ, ПДЧ, стъкло, латекс). Лесни за поддръжка - почистват се с помощта на мека, влажна кърпа.Размер на стикера:S =..
22.00 лв 17.00 лв
Brand: Reklamisimo
Търсите универсална, очароваща вниманието декорация за детска стая, която да отговаря на интересите на Вашето дете за по-дълъг период?Предлагаме Ви стикер, чието приложение също е универсално - той е подходящ за поставяне върху стени, мебели, прегради - симпатично, детско слонче с големи уши. Декора..
9.50 лв
Бебе тюленче с мама Бебе тюленче с мама
НОВО
Brand: ART BOX
Размер на стикера:XS = 27 см (ш) x 40 см (в)S = 35 см (ш) x 50 см (в)..
17.00 лв
Бебе хипопотамче Бебе хипопотамче
-20 %
Brand: Reklamisimo
Стаята на Вашия малчуган изглежда сепла, скучна и обикновена? Време е за промяна! Направете я бързо, лесно, безпроблемно и на супер цена с помощта на закачливия стикер за стена бебе хипопотамче. Той е толкова приятен и весел, че всяко дете ще го обикне веднага и ще се влюби в новата визия на детскат..
12.50 лв 10.00 лв
Brand: Reklamisimo
Принт стикер в стила на бохо с детска дъга - за модерен и очарователен декор на детска или бебешка стая в неутрални, земни тонове. Подходящ за момиче и момче, за комбинирана детска стая, която обитават брат и сестра.Висококачествен печат върху немско PVC фолио с лепящ гръб за бърз монтаж върху всяка..
20.00 лв
Бухалчета на клонче Бухалчета на клонче
-13 %
Brand: Reklamisimo
Декорирането на обща стая, която едновременно обитават братче и сестриче, може да бъде нелесна задача.Предлагаме Ви подходящ модел, който бихте могли да добавите с увереност, че ще зарадва всички - цветен стикер с двойка от най-обичаните нощни птички - сова, бухалче-момче със синя шапчица и сова, бу..
24.00 лв 21.00 лв
Brand: Reklamisimo
Предлагаме Ви още един едноцветен, винилен миодел стикер - с двойка бухалчета, които слушат музика с истински слушалкиДекорирането на обща стая, която едновременно обитават две деца, може да бъде нелесна задача. Гарантирано, този модел бихте могли да добавите с увереност, че ще зарадва всички! Дек..
12.00 лв
Весели числа Весели числа
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Височина на всяка една от цифрите - 20 см...
24.00 лв
Показва 1 до 18 от 113 (7 страници)