МЕНЮ
КОШНИЦА

Стикери за Баня

Стикери за Баня

Стикери за баня

Стикери за декорация на баня: стикери за стените в банята, стикери за плочки, стикери за душкабини.

Стикерите от водоустойчиво фолио в този раздел са предназначени за монтаж върху врати, стени, WC чинии, душкабини, плочки, санитарен фаянс в бани, тоалетни, спа и уелнес центрове. Дизайните варират от специални надписи и знаци, през флорална орнаментика, до тематични винилни композиции с определен сюжет, които имат качеството на анимирана или рисувана многопластова картина. С тяхна помощ бързо и лесно ще добавите стилна декоративна нотка в интериора на помещенията у дома, в офиса, хотела, заведението или центровете за красота и релакс.

Таити - стикери за плочки Таити - стикери за плочки
-25 %
Производител: Reklamisimo
Страхотна декорация "като от списание" с акцентни стикери за плочки, които по един оригинален и въздействащ начин ще пренесат неподражаемия ефект на актуалните фото и флорални тапети във Вашата баня. Прелестно, луксозно излъчване с много нюанси на зеленото, които завладяват сетивата с усещ..
12.00 лв 9.00 лв
Коста Брава Коста Брава
Bestseller -21 %
Производител: ART BOX
Комплектът съдържа 9 бр. стикери за плочки с гланцово покритие.Средиземноморски полъх от "Дивия бряг", слънце и орнаментика в пленяваща керамика - стилен и модерен елемент от вашата кухня - висококачествен самозалепващ стикер.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предп..
19.00 лв 15.00 лв
Макро цветни листа Макро цветни листа
-21 %
Производител: ART BOX
Комплектът съдържа 9 бр. стикери за плочки с гланцово покритие...
19.00 лв 15.00 лв
Креми Креми
-21 %
Производител: ART BOX
Малина, ванилия, карамел ... с цвят на крем и цветна орнаментика, много приятно настроение с модел Креми - водоустойчиви самозалепващи стикери за плочки и стени за декорация на плочки в баня и кухня.Комплектът съдържа 9 бр. стикери за плочки със защитно гланцово покритие...
19.00 лв 15.00 лв
Стелла - стикери за плочки Стелла - стикери за плочки
-20 %
Производител: ART BOX
Пастелни натурални цветове на пясък и камък с акцент красиво рисувано цвете - модел Стелла за хармония и стил. Водоустойчиви самозалепващи стикери за плочки и стени за декорация на плочки в баня и кухня.Комплектът съдържа 8 бр. стикери за плочки със защитно гланцово покритие.Размери: 15x15 см., 20..
15.00 лв 12.00 лв
Сияйни лотоси - стикери за плочки и стени Сияйни лотоси - стикери за плочки и стени
Bestseller
Производител: ART BOX
Сияйни, изящни и нежни лотоси за свеж и модерен облик на банята.- Висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване.Комплектът включва 2 бр. стикери за ф..
12.00 лв
Нежна геометрия, червено/сиво Нежна геометрия, червено/сиво
-21 %
Производител: ART BOX
Водоустойчиви самозалепващи стикери и лепенки за плочки и стени в червено и сиво. Декоративно фолио за плочки за декорация на плочки в баня и кухняКомплектът съдържа 9 бр. стикери за плочки с гланцово покритие...
19.00 лв 15.00 лв
Нежна геометрия, синьо и жълто Нежна геометрия, синьо и жълто
Bestseller -21 %
Производител: ART BOX
Комплектът съдържа 9 бр. стикери за плочки с гланцово покритие...
19.00 лв 15.00 лв
Производител: ART BOX
Красива цветна декорация за детска стая с много свежест и настроение, и интересно допълнение - огледало.Комплект състоящ се от два елемента:- красива фея и набор от свежи цветя като стикери от  PVC фолио с висококачествен печат и машинно контурно изрязване.- самозалепващо огледало от специален ..
55.00 лв
Производител: ART BOX
Впечатляваща функционална декорация, състояща се от два елемента:- красива графична мандала лотос - стикер от прозрачно PVC фолио с висококачествен печат и машинно контурно изрязване с размер 55 см.- огледало от специален огледален плексиглас изрязано в кръг с диаметър 30 см.Конфигурацията е подходя..
59.00 лв
Производител: ART BOX
Впечатляваща функционална декорация, състояща се от два елемента:- красива графична мандала - стикер от прозрачно PVC фолио с висококачествен печат и машинно контурно изрязване с размер 55 см.- огледало от специален огледален плексиглас изрязано в кръг с диаметър 30 см.Конфигурацията е подходяща за ..
59.00 лв
Производител: ART BOX
15*15 см; 20*20 см; 25*25 см; Изящна комбинация на мрамор с медни орнаменти за лукс и хармония в интериора.  Икономично, бързо и лесно преобразяване с водоустойчиви, стикери за плочки в различни размери.Комплектът включва 9 бр. стикери с устойчиво покритие.Размери: посочени с добавената цена за..
15.00 лв
Reversimento - стикери за плочки Reversimento - стикери за плочки
-21 %
Производител: ART BOX
Размери:15*15 см.; 20*20 см; 25*25 смКомплектът съдържа 9 бр. стикери за плочки, позволяващи различни фигурални комбинации с гланцово или матово покритие...
19.00 лв 15.00 лв
Производител: Reklamisimo
Комплектът Прекрасните криле на 3 пеперуди съдържа 3 бр. стикери за плочки с допълнително покритие, което улеснява почистването и прибавя лек гланцов ефект.Размери:15х 15 см20х 20 см25х 25 см..
9.00 лв
Римско вдъхновение - стикери за плочки и стени Римско вдъхновение - стикери за плочки и стени
Bestseller -25 %
Производител: ART BOX
Модерна интерпретация на мозайката като изкуството, вдъхновена от римския стил с внесен развеселяващ колорит.- Висококачествен печат с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване.Комплектът в..
12.00 лв 9.00 лв
Мраморни цветя, мозайка - стикери за плочки Мраморни цветя, мозайка - стикери за плочки
-25 %
Производител: ART BOX
Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
12.00 лв 9.00 лв
Нордик Деним - стикери за плочки Нордик Деним - стикери за плочки
Bestseller -25 %
Производител: ART BOX
Стикери с модерен дизайн в северен стил, съчетание на топли придаващи уют и освежаващи деним текстури, подходящ за кухня или баня.Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
12.00 лв 9.00 лв
Ейприл сън - стикери за плочки Ейприл сън - стикери за плочки
Bestseller
Производител: ART BOX
Свежо и цветно; икономично, бързо и лесно - плочките стават нови!  Водоустойчиви, лесни за почистване стикери за плочки в различни размери.Комплектът включва 9 бр. стикери с устойчиво покритие.Размери: посочени с добавената цена за съответния размер - в падащото меню, по-горе...
15.00 лв
Показва 1 до 18 от 60 (4 страници)