Menu
Your Cart

Картини за хол

Картини за хол

Картини за хол

Селекция от картини и декоративни пана подходящи за интериорна декорация на стените на хола и всекидневна стая

Coffee shop 1 - Постер Coffee shop 1 - Постер
НОВО
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на италианската знаменитост София Лорен - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с автентичен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава за Вашия дом или заведение..
14.00 лв
Coffee shop 2 - Постер Coffee shop 2 - Постер
НОВО
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на София Лорен - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с архивен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава за Вашия дом или заведение с черно-бяла ретро ..
14.00 лв
Coffee shop 3 - Постер Coffee shop 3 - Постер
НОВО
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на София Лорен - близък план в съвършен, черно-бял фото портрет - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с архивен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Уникална, смела, дори дръзка картина за оригинален и духовит, модерен интериор. Мисъл от дълбочините на душата за радостта и щастието. Какви са образите, които подсказват ума и сърцето, в своите съвместни пътешествия към обща хармония..?Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт ..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Превърнете скучните, празни стени на Вашия хол, спалня или коридор в артистична и многоцветна, фото арена!- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт и..
14.00 лв
Helena Безброй емоции - Арт пано Helena Безброй емоции - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Завладяващо със своя колорит пано за декор във Вашата спалня или хол с модерен портрет на жена. Колоритен портрет на момиче, зареден с дълбочина и психологизъм - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвременно и най-съвременно изкуство 2011 - 2019 г...
14.00 лв
Helena Външен вид - Арт пано Helena Външен вид - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Търсите красив, артистичен портрет с женски образ за уникална и завладяваща атмосфера във Вашата спалня или хол?Насладете се на модерен неонов портрет, който ще изпълни интериора с пъстрота и многоцветна аура - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съ..
14.00 лв
Helena Лейди Блу - Арт пано Helena Лейди Блу - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Завладяващ с уникално излъчване портрет в синьо на момиче - за модерен декор във Вашата спалня или хол.Колоритен женски портрет, зареден с дълбочина и много емоция - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвременно и най-съвременно изкуство 2011 - 201..
14.00 лв
Helena Метаморфоза - Арт пано Helena Метаморфоза - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Търсите портрет с женски образи и арт послания за уникална и завладяваща атмосфера във Вашата спалня или хол?Насладете се на модерен неонов портрет, който ще изпълни интериора с пъстрота и многоцветна аура - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвре..
14.00 лв
Helena Скитащ ум - Арт пано Helena Скитащ ум - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Завладяващ с уникално излъчване портрет на жена със стъклени очи - за модерен декор във Вашата спалня или хол, студио. Многоцветно женско лице, заредено с дълбочина и психологизъм - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвременно и най-съвременно изк..
14.00 лв
Helena Скрита жалост - Арт пано Helena Скрита жалост - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Завладяващ с уникално излъчване портрет в огнени нюанси на жена - за модерен декор във Вашата спалня или хол.Колоритен женски портрет, зареден с топлота и много емоция - ярка, портретна живопис в съвременен, абстрактен стил. Латино-американско, аржентинско съвременно и най-съвременно изкуство 2011 -..
14.00 лв
Brand: ART BOX
ЛЮБОВ, най-доброто послание, особено в съчетание със силата на камъка, в зареждащата среда на природата. Ободряваща и релаксираща фото-картина, в различни размери и избор на рамка...
15.00 лв
Brand: ART BOX
Размери: Основата е изключително лека, а монтажът става за броени минути, без пробиване, с помощта на здрава монтажна, двойно-лепяща лента. Може да бъде залепена върху различни равни повърхности...
24.00 лв
Sophi Backstage - Постер Sophi Backstage - Постер
НОВО
Brand: Reklamisimo
Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт или върху водоустойчиво платно (канаваца)Брилянтни цветове и наситено черно, без сив оттенъкМоделът се предлага в 3 различни стандартни размера (описани по-долу)             Комплектован..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Малкото градче Алберобело в Южна Италия с чудновати кръгли къщи от варовик. В миналото конусовидните им покриви също са били чисто бели, но в хода на вековете са почернели от натрупаните слънчевите лета - колко истории и гледки от Италия завладяват ума и сърцето!Висококачествен печат върху картон з..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Характерната градска архитектура около каналите на Амстердам с още по-характерния начин на живот, свързан с велосипедите на тамошните жители.  Общителна и ведра тема, подходяща да обогати интериора както сама по себе си, така и в асортимент с други артикули - специфични градски пейзажи, аксесо..
14.00 лв
Анима - Арт пано Анима - Арт пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
Артистично пано за декор във Вашия хол, всекидневна, спалня или ателие с модерен, флорален портрет от маслена четка на женско лице с цветя в косите - за поразителен художествен ефект!Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт или върху водоустойчиво платно (канаваца)Брилянтни цве..
14.00 лв
Ареал Ропотамо - Фото пано Ареал Ропотамо - Фото пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
 Декорация за стена с височинна фотография от устието на р. Ропотамо, където реката се влива във водите на Черно море. Наслаждавайте се на уникални гледки с природни забележителности от България, Южно Черноморие с ареална фотография от района на река Ропотамо - за Вашия дом, офис, хотел, бизнес..
14.00 лв
Показва 1 до 18 от 138 (8 страници)