Menu
Your Cart

Триптих

Триптих

Комплекти Картини от три части с рамка или подрамка. Модели и дизайни подходящи за декорация на хол, спалня, дневна стая, детска, кухня, хотели, заведения и други. 

Feathers Триптих Крехкост и сила - Арт пана, 3 части Feathers Триптих Крехкост и сила - Арт пана, 3 части
НОВО
Brand: Reklamisimo
Модерен художествен комплект, изпълнен с красота и мистика; пера, крила и чувственост. Причудливи форми - съблазнителни и сюрреалистични. Чувствителната четка върху плътта на фигурите допълва деликатния модел на перата, а композициите са смели и силни. Женските силуети намекват за сила, полет, смело..
36.00 лв
Feathers Триптих Тихи моменти - Арт пана, 3 части Feathers Триптих Тихи моменти - Арт пана, 3 части
НОВО
Brand: Reklamisimo
Модерен художествен комплект, изпълнен с красота и мистика, пера, крила и чувственост. Причудливи форми - съблазнителни и сюрреалистични. Чувствителната четка върху плътта на фигурите допълва деликатния модел на перата, а композициите са смели и силни. Женските силуети намекват за сила, полет, смело..
36.00 лв
Helena Триптих Женски черти - Арт пана, 3 части Helena Триптих Женски черти - Арт пана, 3 части
-25 %
Brand: Reklamisimo
Завладяващи с уникално излъчване портрети на жени - за модерен декор във Вашата спалня или хол. Визиите са подходящи за трилогия (разпределени върху различни стени, както и за триптих (разположени една до друга).Модерни портрети на 3 жени и техните лица в различни душевни състояния: Изкусителна, Бла..
36.00 лв 27.00 лв
HIP-HOP dance - триптих HIP-HOP dance - триптих
-25 %
Brand: ART BOX
Магията на танца в движения и ритъм, модерният стил Хип-хоп, вълнуващ младите хора и децата е пресъздаден в поредица фотографии. Прекрасна декорация за тийн или детска стая.Висококачествен печат върху постер-хартия в комплект с универсална рамка в черно или бяло, или дървена рамка с платно, 3 бр. Ра..
36.00 лв 27.00 лв
Абстрактно пано 1 - Триптих Скреч Охра, 3 части Абстрактно пано 1 - Триптих Скреч Охра, 3 части
НОВО
Brand: Reklamisimo
Вариант 1: Прецизен печат с пренос върху 5 мм PVC плоскост Материал: Устойчива плоскост от "разпенена" пластмасова структура с дебелина 5 мм (т.нар. пено PVC):- Олекотени основи, които дават възможност за бърз и лесен монтаж - без пробиване- Алтернативна технология - икономична и актуализираща инте..
36.00 лв
Ангел Златен силует - триптих Ангел Златен силует - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Троен векторен комплект с модерни силуети на златно ангелче, който се предлага в 3 различни стандарта на всяка от рамките.- В различните размери, рамките остават еднакви помежду си (за други варианти, моля свържете се с нас)- Цената включва универсални рамки в черно/ бяло или подрамки- Висококачеств..
36.00 лв 27.00 лв
Арт слънчоглед - триптих Арт слънчоглед - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Артистична визия, която приятно съчетава и разглежда един графичен слънчоглед, поднасяйки изображението му изключително леко и приятно - само с няколко дръзки, цветни петна.Стилна и смела форма за флорална декорация от 3 части с модерно разчупен слънчоглед в универсални рамки (или върху канава с под..
36.00 лв 27.00 лв
Балерини - триптих Балерини - триптих
-25 %
Brand: ART BOX
Изящни, магнетични, приказно красиви. Триптих с балерини, отпечатан с високо качество върху канаваца. Изберете рамка или подрамка. За стена на всекидневна, спалня, офис, студио за красота.Комплектът включва три картини в показаните размери...
36.00 лв 27.00 лв
Бохо Екзотика - триптих
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Артистични букети в керамични вази - нежни акварели в ефектен сет - идеалната модерна и семпла декорация за стена на всекидневна, хол, коридор или спалня. Универсален подарък, който няма да остане подминат.Продуктът се отпечатва с високо качество на канаваца в подходяща рамка. Изберете размер и цвят..
36.00 лв 27.00 лв
Винен бар - 3 части, триптих Винен бар - 3 части, триптих
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Разбира се, в тази лаконична трилогия с коркова тапа, главният извършител е... тирбушонът!Тройна поредица графични постери, които с намигване обобщават маниера и стъпките при отварянето на винени бутилки. Специфичен, ретро дизайн на графиките в една "отлежала" стилистика - отличен комплимент за искр..
36.00 лв 27.00 лв
Винтидж цветя - триптих Винтидж цветя - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Продуктът се отпечатва с високо качество на канаваца в подходяща рамка. Изберете размер и цвятна рамката. Комплектът включва 3 бр. картини с рамка в показаните размери.Размери: S = 3 бр. принт в рамка 23 х 33 cmM = 3 бр. принт в рамка 33 х 43 cmL = 3 бр. принт в рамка 43 х 53 cm..
36.00 лв 27.00 лв
Водна стихия - триптих Водна стихия - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
За красив и артистичен интериор добавете въздействащата, драматична визия в триптиха "Водна стихия" - използвайте тъмните тонове в творбата, за да подчертаете противоположни, т.е. светлите повърхности и акценти в интериора. Водната тематика под формата на стихия се свързва с благоприятния ефект върх..
36.00 лв 27.00 лв
Водопад Хармония - триптих Водопад Хармония - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Естетиката на Изтока винаги е търсена и актуална, що се отнася до вътрешния дизайн. Ако и Вие търсите баланс и хармония в интериора с елегантно усещане за Азия, триптихът "Водопад Хармония" ще бъде чудесен избор! Подходяща декорация както за хола или всекидневната у дома, така и за модерна офис сред..
36.00 лв 27.00 лв
Градиент 3 пана - триптих Градиент 3 пана - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерен фото арт с цветя за съвременния интуитивен и технологичен интериор, който ще изпълни пространството с много лекота и ефирност. Декорация за стена под формата на пана от 3 части с изчистен, модерен стил.  Успешно се съчетава с други дизайнерски декорации, както и с дизайна на тех..
36.00 лв 27.00 лв
Грация - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерна интерпретация в стил one-line art под формата на оригинална стенна декорация от 3 (три) части за Вашата спалня. Абстрактен модел в артистичен сет от 3 пана, които представят актуалния напоследък стил за интериорния дизайн с техниката за изображения на човешкото лице и човешкото тяло с т.нар...
36.00 лв 27.00 лв
Двойка Зеброви - триптих Двойка Зеброви - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Представителите на фауната, чиято уникална окраска се слива с хоризонта в сумрака. Артистична стенна декорация, подходяща за всекидневна, хол, дневна, спалня и др.Комплектът включва 3 бр. фото принта в рамка в оказаните размери (вж. по-горе)...
36.00 лв 27.00 лв
Десен Midd - 3 части, триптих Десен Midd - 3 части, триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерен прочит на стиловете от 60-те и 70-те години на 20-ти век, декорацията Десен Midd от 3 части ще внесе характер и дързост с оригинално излъчване в интериора.Общи характеристики:- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера**- Комплектован продукт* с универсални рамки в черно или б..
36.00 лв 27.00 лв
Десен Nude - 3 части, триптих Десен Nude - 3 части, триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Без натоварване, абстрахираща се от цветове и фокус, декорацията ще внесе непринуденост и хармония в интериора. Дискрен, бежов десен, изпълнен с нежни очертания с овална форма в бяло, който е подходящ най-вече за спокойната атмосфера в спалнята или определени зони в хола.Общи характеристики:- Моделъ..
36.00 лв 27.00 лв
Показва 1 до 18 от 41 (3 страници)