Menu
Your Cart

Триптих

Триптих

Картини от три части с рамка или подрамка

Арт слънчоглед - триптих Арт слънчоглед - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Артистична визия, която приятно съчетава и разглежда един графичен слънчоглед, поднасяйки изображението му изключително леко и приятно - само с няколко дръзки, цветни петна.Стилна и смела форма за флорална декорация от 3 части с модерно разчупен слънчоглед в универсални рамки (или върху канава с под..
36.00 лв 27.00 лв
Балерини - триптих Балерини - триптих
-25 %
Brand: ART BOX
Изящни, магнетични, приказно красиви. Триптих с балерини, отпечатан с високо качество върху канаваца. Изберете рамка или подрамка. За стена на всекидневна, спалня, офис, студио за красота.Комплектът включва три картини в показаните размери...
36.00 лв 27.00 лв
Бохо Екзотика - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Артистични букети в керамични вази - нежни акварели в ефектен сет - идеалната модерна и семпла декорация за стена на всекидневна, хол, коридор или спалня. Универсален подарък, който няма да остане подминат.Продуктът се отпечатва с високо качество на канаваца в подходяща рамка. Изберете размер и цвят..
36.00 лв 27.00 лв
Винен бар - 3 части, триптих Винен бар - 3 части, триптих
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Разбира се, в тази лаконична трилогия с коркова тапа, главният извършител е... тирбушонът!Тройна поредица графични постери, които с намигване обобщават маниера и стъпките при отварянето на винени бутилки. Специфичен, ретро дизайн на графиките в една "отлежала" стилистика - отличен комплимент за искр..
36.00 лв 27.00 лв
Водна стихия - триптих Водна стихия - триптих
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
За красив и артистичен интериор добавете въздействащата, драматична визия в триптиха "Водна стихия" - използвайте тъмните тонове в творбата, за да подчертаете противоположни, т.е. светлите повърхности и акценти в интериора. Водната тематика под формата на стихия се свързва с благоприятния ефект върх..
36.00 лв 27.00 лв
Водопад Хармония - триптих Водопад Хармония - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Естетиката на Изтока винаги е търсена и актуална, що се отнася до вътрешния дизайн. Ако и Вие търсите баланс и хармония в интериора с елегантно усещане за Азия, триптихът "Водопад Хармония" ще бъде чудесен избор! Подходяща декорация както за хола или всекидневната у дома, така и за модерна офис сред..
36.00 лв 27.00 лв
Градиент 3 пана - триптих Градиент 3 пана - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерен фото арт с цветя за съвременния интуитивен и технологичен интериор, който ще изпълни пространството с много лекота и ефирност. Декорация за стена под формата на пана от 3 части с изчистен, модерен стил.  Успешно се съчетава с други дизайнерски декорации, както и с дизайна на тех..
36.00 лв 27.00 лв
Грация - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерна интерпретация в стил one-line art под формата на оригинална стенна декорация от 3 (три) части за Вашата спалня. Абстрактен модел в артистичен сет от 3 пана, които представят актуалния напоследък стил за интериорния дизайн с техниката за изображения на човешкото лице и човешкото тяло с т.нар...
36.00 лв 27.00 лв
Двойка Зеброви - триптих Двойка Зеброви - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Представителите на фауната, чиято уникална окраска се слива с хоризонта в сумрака. Артистична стенна декорация, подходяща за всекидневна, хол, дневна, спалня и др.Комплектът включва 3 бр. фото принта в рамка в оказаните размери (вж. по-горе)...
36.00 лв 27.00 лв
Десен Midd - 3 части, триптих Десен Midd - 3 части, триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модерен прочит на стиловете от 60-те и 70-те години на 20-ти век, декорацията Десен Midd от 3 части ще внесе характер и дързост с оригинално излъчване в интериора.Общи характеристики:- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера**- Комплектован продукт* с универсални рамки в черно или б..
36.00 лв 27.00 лв
Десен Nude - 3 части, триптих Десен Nude - 3 части, триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Без натоварване, абстрахираща се от цветове и фокус, декорацията ще внесе непринуденост и хармония в интериора. Дискрен, бежов десен, изпълнен с нежни очертания с овална форма в бяло, който е подходящ най-вече за спокойната атмосфера в спалнята или определени зони в хола.Общи характеристики:- Моделъ..
36.00 лв 27.00 лв
Дъжд - триптих Дъжд - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Модулни картини с фото разказ за оптимистичния край на един дъждовен ден. Артистична стенна декорация, подходяща за всекидневна, хол, дневна или трапезария, както и за фоайе, антре, чакалня, входна зона, коридор и др. Обединени визии в сиво и жълто с образите на сладко-лютиво цвете и лъчите на слънц..
36.00 лв 27.00 лв
Клонки орхидея - триптих Клонки орхидея - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
За красив интериор добавете красив минималистичен триптих - бледото лилаво придава изящество и свързва интериора с небесните тонове, което придава допълнителен простор, докато форматът подчертава дължините в помещението.Комплектът на триптиха включва 3 бр. картини в описаните по-долу размери.Разглед..
36.00 лв 27.00 лв
Коала, чаровна и забавна - три части Коала, чаровна и забавна - три части
НОВО
Brand: ART BOX
Мила и забавна поредица с коала, симпатично допълнение към декорацията на детската стая. Продукт на дигиталния печат, отпечатан с високо качество, с избор на  рамка - бяла/черна или завършен като платно опънато по рамка.Комплектът включва 3 картини. Всяка една от тях е в посочените размери.Разг..
36.00 лв
Модерен Сецесион - триптих Модерен Сецесион - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Декорация за стена от 3 части с оригинален авторски десен, изпълнен с витални флорални форми. Модерна обработка в духа на изтъкнатия европейски стил, чийто известен представител е австриецът Густав Климт.- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера**- Комплектован продукт* с универсални рам..
36.00 лв 27.00 лв
Морски бряг - триптих Морски бряг - триптих
Bestseller -25 %
Brand: ART BOX
Едно море за вкъщи, моля! Вземи си лято за стена - в офиса, всекидневната, спалнята. Висококачествен печат на канаваца. Избери размер, рамка или подрамка!Комплектът включва три картини в показаните размери...
36.00 лв 27.00 лв
Нежни цветя - триптих Нежни цветя - триптих
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Акварел в нежен стил. Красива декорация на всяка стая - всекидневна, хол, кухня, спалня, детска, коридор. Триптих, отпечатан с високо качество на канаваца. Изберете рамка или подрамка. Комплектът включва 3 бр. картини с рамка или подрамка в оказаните размери...
36.00 лв 27.00 лв
Огледалото на планината - триптих Огледалото на планината - триптих
-25 %
Brand: ART BOX
Живеете в града, далече от планината, а копнеете за нейната красота, чистота и спокойствие. Тя може да дойде у вас, с един поглед да се потопите в пречистващата й прохлада. Огледалото на планината - картина, пейзаж в 3 части за стена на всекидневна, спалня, офис. Различните размери са посочени в пад..
36.00 лв 27.00 лв
Показва 1 до 18 от 25 (2 страници)