Menu
Your Cart

Пейзажи

Пейзажи

Картини с Пейзажи

Селекция от картини за стена с пейзажи и природа за декорация на стените у дома и в офиса - природни пейзажи, архитектурни пейзажи, градски пейзажи, морски пейзажи..

Brand: Reklamisimo
Магията на природната фотография в една колкото реалистична, толкова и въобръжаема визия за споделен момент.Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Малкото градче Алберобело в Южна Италия с чудновати кръгли къщи от варовик. В миналото конусовидните им покриви също са били чисто бели, но в хода на вековете са почернели от натрупаните слънчевите лета - колко истории и гледки от Италия завладяват ума и сърцето!Висококачествен печат върху картон з..
14.00 лв
Ареал Ропотамо - Фото пано Ареал Ропотамо - Фото пано
НОВО
Brand: Reklamisimo
 Декорация за стена с височинна фотография от устието на р. Ропотамо, където реката се влива във водите на Черно море. Наслаждавайте се на уникални гледки с природни забележителности от България, Южно Черноморие с ареална фотография от района на река Ропотамо - за Вашия дом, офис, хотел, бизнес..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Интересна фото репродукция от провинция Тоскана с типичен фотографски изглед от многобройните каменни села по хълмовете на прочутия италиански регион, където времето е сякаш застояло. Там храната има различен вкус, а виното е източник на радост.Обогатете колекцията си с италиански забележителност..
14.00 лв
Българска природа Българска природа
Bestseller
Brand: ART BOX
Размери: Модерна стенна декорация, с основа от пено ПВЦ и висококачествен пълноцветен печат на ПВЦ фолио. Абстрактен дизайн в топли и нежни цветове, който ще добави на средата артистизъм и експресия.Основата е изключително лека, а монтажът става за броени минути, без пробиване, с помощта на здрава м..
27.00 лв
Водна стихия - триптих Водна стихия - триптих
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
За красив и артистичен интериор добавете въздействащата, драматична визия в триптиха "Водна стихия" - използвайте тъмните тонове в творбата, за да подчертаете противоположни, т.е. светлите повърхности и акценти в интериора. Водната тематика под формата на стихия се свързва с благоприятния ефект върх..
36.00 лв 27.00 лв
Водопад Хармония - триптих Водопад Хармония - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Естетиката на Изтока винаги е търсена и актуална, що се отнася до вътрешния дизайн. Ако и Вие търсите баланс и хармония в интериора с елегантно усещане за Азия, триптихът "Водопад Хармония" ще бъде чудесен избор! Подходяща декорация както за хола или всекидневната у дома, така и за модерна офис сред..
36.00 лв 27.00 лв
Brand: Reklamisimo
Описание: Декорация за стена с морски пейзаж от брега - арт пано в рамка или подрамка.Внесете красотата на природата с морски пейзажи за Вашия хол, спалня или коридор с най-подходящите за Вашия интериор декорации за стена, комплектовани в рамка или подрамка (канаваца). Поднесете красив подарък в р..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Съдържание на продукта: 1 бр. принт върху хартия или канава + рамка или дървена подрамка  За универсален монтаж върху стена. Моделът се предлага в няколко различни размери - стандарт. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по-горе. Размери: S = 23 х ..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Фото картина с панорамен изглед през деня към моста Golden Gate Bridge в Сан Франциско, Калифорния.- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху постерна хартия или водоустойчиво пла..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Ако търсите декорация, която да придава успешно идеята за тропически рай и екзотична естетика по различен начин, този фотографски поглед ще бъде наистина удачен! Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. М..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Стенна декорация, която ще подчертае с много финес елементите на стабилността в интериора - т. напр. кожен диван или фотьойл в хола или табла от кожа в спалнята. Мощни, каквито са самите коне, декоративните акценти с техния образ подсилват играта на дизайна по отношение на интериорната среда, прида..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Изглед от кристално езеро към Тонди ди Фалория в Италианските Алпи.Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са п..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Оригинална картина с богата импресия в дълбоки, хромни тонове на планинска гора - едно оригинално "бижу" за стена в магията на експерименталната фотография за Вашия дом, студио, офис, къща за гости, планински хотел, туристически бизнес и др.Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Про..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Кристално чистият образ улавя изключителната красота на спокойния плаж под ярко синьото небе. Обогатете интериора си с вдъхновение от природата! Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рам..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Този екзотичен поглед през фото-обектива пресъздава просторна и прохладна атмосфера за изискан интериорен декор.Почувствайте екзотичните вибрации и се наслаждавайте на свежата цветова палитра на този модерен пейзаж!Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектова..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Стар дънер над езерото с кадър, уловил геометричната форма на слънчеви диск при залез.Внесете красотата на природата с въздействащи пейзажи за Вашия хол, спалня или коридор с най-подходящите за Вашия интериор декорации за стена, комплектовани в рамка или подрамка (канаваца). Поднесете красив..
14.00 лв
Залез с лебед - Фото картина Залез с лебед - Фото картина
НОВО
Brand: Reklamisimo
 Изящна декорация за стената на Вашата спалня с релаксираща фото картина - пурпурен залез с красив лебед на вода.- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху постерна хартия или водо..
14.00 лв
Показва 1 до 18 от 57 (4 страници)