МЕНЮ
КОШНИЦА

Стикери за гръб на кухня - лепящ стикер пано за гръб на кухня

Стикери за гръб на кухня - лепящ стикер пано за гръб на кухня

Стикери за гръб на кухня

Висококачествен принт от самозалепващо фолио за гръб на кухня. Декоративен лепящ гръб за кухня - водоустойчив стикер с който да подновите стария или захабен гръб или да промените визията на вашата кухня. 

Декоративните стикери за гръбчета за кухня са изработени от водоустойчиво PVC фолио. Изображението е с висококачествен печат и е покрито със защитен слой за ултравиолетова защита, запазващ яркостта на цветовете и осигуряващ защита от надраскване.

Лепящият се гръб за кухня се монтира без допълнителна нужда от лепила. Самозалепващият се стикер захваща стабилно върху всяка повърхност - върху фаянсови плочки, мрамори, пдч плоскости, стъкло, ламинирани плоскости или директно върху стената (стига тя да не е прекалено зърнеста и грапава). За максимална издръжливост, преди да преминете към лепене, почистете основата до постигане на гладка и чиста от мазнини повърхност.

Предлагаме разнообразие от класически, модерни и артистични дизайни. Само за няколко минути постигате впечатляващ резултат с дълбоко въздействащо усещане за стил, свежест и чистота.


Ephes - Гръб за кухня Ephes - Гръб за кухня
НОВО -18 %
Производител: Reklamisimo
Спокойствие и жизнерадост в колорита на модела, тип мозайка Ephes за декора на Вашата кухня - красива експанзия от маслено-зелени и сиво-сини нюанси, съчетани в хармонична интерпретация на традиционни керамични плочки.- Кухненски винил от висококачествено немско PVC фолио + ламиниращ предпазен слой ..
45.00 лв 37.00 лв
Бели пролетни цветя - гръб за кухня Бели пролетни цветя - гръб за кухня
НОВО -13 %
Производител: ART BOX
Пленителни лалета, фрезии, божури в изискано бяло - нежна свежест в кухненското пространство - висококачествен самозалепващ стикер.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания и осигурява дълготрайност и UV защита на изображен..
45.00 лв 39.00 лв
Бреша - Гръб за кухня Бреша - Гръб за кухня
НОВО -18 %
Производител: Reklamisimo
Високо качествено немско PVC фолио + ламиниращ предпазен слой с мек гланцов/ матов ефект.Размери:S  = 120x60 смM = 150x60 см L = 180x60 смXL = 210x60 смXXL = 240x60 см..
45.00 лв 37.00 лв
Nordic denim - гръб за кухня Nordic denim - гръб за кухня
НОВО
Производител: ART BOX
Стикер-гръб за кухня с модерен дизайн в северен стил, съчетание на топли придаващи уют и освежаващи деним текстури.Висококачествен печат върху PVC фолио за приложение в интериорни условия. Върху основния принт се добавя ламинат (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреж..
39.00 лв
Каменна стена - гръб за кухня Каменна стена - гръб за кухня
НОВО -18 %
Производител: ART BOX
Винтидж, рустик или уюта и атмосферата на старата селска къща, който придава каменният зид.Висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания, позволява почистването и осиг..
45.00 лв 37.00 лв
Лукс на поднос - гръб за кухня Лукс на поднос - гръб за кухня
НОВО -18 %
Производител: ART BOX
Черен хайвер, кристал и сребро - лукс в традиционен стил.Висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания, позволява почистването и осигурява дълготрайност  на изобр..
45.00 лв 37.00 лв
Плодова закуска - гръб за кухня Плодова закуска - гръб за кухня
-13 %
Производител: ART BOX
По-лесно е да следваме целта "здравословно хранене" с визуален пример, особено ако е  точно пред очите ни - самозалепващ стикер-гръб за кухня.Висококачествен печат върху PVC фолио за приложение в интериорни условия. Върху основния принт се добавя ламинат (защитен слой), който предпазва повърхно..
45.00 лв 39.00 лв
Sento - гръб за кухня Sento - гръб за кухня
-13 %
Производител: ART BOX
Листни форми, каменна текстура в натурални пастелни цветове - дизайнерско решение за стил и уют с висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), с матов или гланцов ефект, който предпазва от механични увреждания и осигурява дългот..
40.00 лв 35.00 лв
Пастелни цветя - Гръб за кухня Пастелни цветя - Гръб за кухня
-18 %
Производител: Reklamisimo
Нежни, галещи погледа меки тонове на кафяво и бежово в кулинарния фото тапет-гръб за кухня "Пастелни цветя", които ще преобразят и подчертаят цветна визия на Вашата кухня!Нашите стикери за стена на кухня могат да се мият и почистват с топла вода, препарати; гъбичка и/ или кърпа - така всяко петно ще..
45.00 лв 37.00 лв
Изгрев и морски вълни - гръб за кухня Изгрев и морски вълни - гръб за кухня
-13 %
Производител: ART BOX
Меки цветни нюанси родени от първите слънчеви лъчи и шум на морски вълни - магическото изживяване да посрещнеш изгрева на брега. Висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увр..
45.00 лв 39.00 лв
Verona - стикер гръб за кухня Verona - стикер гръб за кухня
-13 %
Производител: ART BOX
Топли натурални пясъчни нюанси в красива орнаментика, внасяща старинен италиански стил в уютната ви кухня.Стикерът за гръб на кухня се изработва от устойчиво самозалепващо фолио с висококачествен пълноцветен печат.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който придава гланциран или м..
45.00 лв 39.00 лв
Pontica - Гръб за кухня Pontica - Гръб за кухня
-18 %
Производител: Reklamisimo
Нежни, галещи погледа меки тонове на кафяво и бежово в кулинарния фото тапет-гръб за кухня "Понтика", които ще преобразят и подчертаят елегантната визия на Вашата кухня!Нашите стикери за стена на кухня могат да се мият и почистват с топла вода, препарати; гъбичка и/ или кърпа - така всяко петно ще и..
45.00 лв 37.00 лв
Le Castella - гръб за кухня Le Castella - гръб за кухня
-18 %
Производител: ART BOX
Висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания и осигурява дълготрайност и UV защита на изображението.Изберете подходящ за вас размер.   60*120 см60*150 с..
45.00 лв 37.00 лв
Производител: ART BOX
Пролетта ще се задържи дълготрайно в кухнята Ви  - самозалепващ стикер гръб. Висококачествен печат върху PVC фолио за приложение в интериорни условия. Върху основния принт се добавя ламинат (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания и осигурява дълготрайност и..
39.00 лв
Производител: ART BOX
Натуралните нюанси на камъка в елегантна композиция ще ви донесат усещане за хармония - висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания и осигурява дълготрайност и UV за..
39.00 лв
Мрамор с "розово злато" - гръб за кухня Мрамор с "розово злато" - гръб за кухня
-22 %
Производител: ART BOX
Изящни мраморни нюанси с "розово златни" ивици - висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания и осигурява дълготрайност и UV защита на изображението.Изберете подходящ..
45.00 лв 35.00 лв
Цветен чар 2 - Гръб за кухня Цветен чар 2 - Гръб за кухня
-14 %
Производител: Reklamisimo
Пленителен флорален декор - фотоарт на нежни и уханни цветя върху фона на гранитна повърхност за кухня, трапезария, бар-плот в модерен вариант на стиловете прованс, рустик, винтидж и др.Нашите стикери за стена на кухня могат да се мият и почистват с топла вода, препарати; гъбичка и/ или кърпа - така..
49.00 лв 42.00 лв
Цветен чар 1 - Гръб за кухня Цветен чар 1 - Гръб за кухня
-14 %
Производител: Reklamisimo
Пленителен флорален декор върху дъсчена стена от бели планки - за кухня, трапезария, бар-плот в стил прованс, рустик, винтидж, традиционен, провинциален, ретро, шаби-шик, декупаж, градински, котидж, лофт и др.Нашите стикери за стена на кухня могат да се мият и почистват с топла вода, препарати; гъби..
49.00 лв 42.00 лв
Производител: ART BOX
Дантелено нежни орнаменти в натурални пастелни цветове - висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания и осигурява дълготрайност и UV защита на изображението.Изберете ..
45.00 лв
Производител: ART BOX
Лято, море, плаж - висококачествен самозалепващ стикер за гръб на вашата кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания и осигурява дълготрайност и UV защита на изображението.Изберете подходящ за вас размер.   60..
39.00 лв
Производител: ART BOX
Всяко ястие е по-добро с подходящите подправки. А те са не само ароматни и вкусни, но и красиви. Висококачествен самозалепващ стикер за гръб на кухня.Върху основния принт е добавен ламиниращ (защитен слой), който предпазва повърхността и печата от механични увреждания и осигурява дълготрайност ..
39.00 лв
Тайни за вкуса - Гръб за кухня Тайни за вкуса - Гръб за кухня
Bestseller -18 %
Производител: Reklamisimo
Нежни, галещи погледа меки тонове на кафяво и бежово в кулинарния фото тапет-гръб за кухня "Тайни за вкуса", които ще преобразят и подчертаят елегантната визия на Вашата кухня!Нашите стикери за стена на кухня могат да се мият и почистват с топла вода, препарати; гъбичка и/ или кърпа - така всяко пет..
45.00 лв 37.00 лв
Chef's Inspiration 2 - Гръб за кухня Chef's Inspiration 2 - Гръб за кухня
-18 %
Производител: Reklamisimo
Палитрата на свежите продукти във "Вдъхновението на шеф-готвача 2" - колоритен, модерен и много свеж фототапет - той ще преобрази Вашата кухня с оригиналния си кулинарен дизайн, както и с концепцията си за здравословно хранене! Нашите стикери за стена на кухня могат да се мият и почистват с топла во..
45.00 лв 37.00 лв
Тухлена стена - Гръб за кухня Тухлена стена - Гръб за кухня
-18 %
Производител: Reklamisimo
Топлото и непринудено излъчване на изпечена тухла под формата на сурова стена, без мазилка - пленителен декор за кухня, трапезария, бар-плот в стил прованс, рустик, винтидж, индустриален, традиционен и др.Нашите стикери за стена на кухня могат да се мият и почистват с топла вода, препарати; гъбичка ..
45.00 лв 37.00 лв
Показва 1 до 24 от 144 (6 страници)