Menu
Your Cart

Стикери за плочки

Стикери за плочки - самозалепващи лепенки за плочки в баня и кухня

Стикерите за плочки са изключително лесно, а в същото време стилно и качествено решение за декорация на стените и плочките в баня, кухня, тоалетна, перално помещение и други. В рамките на минути можете изцяло да смените визията или да освежите захабения фаянс. Бързо и чисто, просто залепвайки фолио върху плочките, лесно можете да скриете дефект или да добавите нежен или закачлив артистичен ефект в интериора. 

Предлагаме стикери за плочки изработени от немско самозалепващо и водоустойчиво ПВЦ фолио в разнообразие от модели и цветове за най-разпространените размери плочки. Лепенките се предлагат в комплекти, като варират от 2 до 9 броя в комплект. Повече информация за бройките и предлаганите цветове и размери можете да видите на страницата на избрания модел. 

Акварелни рози - лепенки за плочки Акварелни рози - лепенки за плочки
Bestseller -20 %
Brand: Reklamisimo
Комплекта включва 3 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
15.00 лв 12.00 лв
Божури Вог - стикери за плочки Божури Вог - стикери за плочки
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Страхотна декорация "като от списание" с акцентни стикери за плочки, които по един оригинален и въздействащ начин ще пренесат неподръжаемия ефект на актуалните фото и флорални тапети във Вашата баня. Прелестно, луксозно излъчване с много розово и много бяло, които завладяват сетивата с усе..
12.00 лв 9.00 лв
Делфини - стикери за плочки и стени Делфини - стикери за плочки и стени
-20 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва комбинация от 2 бр. стикери: - Фото изображение с делфини - 1 бр. стикер - Геометричен десен с  орнаменти - 1 бр. стикерИдеални за декоративни решения и различни комбинации по Ваше желание върху фаянсови плочки и стени на баня в избран от Вас размер (от падащото меню). Обичан..
15.00 лв 12.00 лв
Дзен гарден - стикери за плочки и стени Дзен гарден - стикери за плочки и стени
Bestseller -25 %
Brand: ART BOX
Красиво дзен излъчване за Вашата баня - дзен изкуство с пясък, преосмислен символ на чистото излъчване, сравнено с излъчващия се блясък на сребърна вода. - Висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой з..
12.00 лв 9.00 лв
Дзен камъчета - стикери за плочки Дзен камъчета - стикери за плочки
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Декоративни стикери за баня за красива и релаксираща визия. Висококачествен принт върху PVC фолио, предварително изразани за бърз и безпроблемен монтаж. С допълнителен UV ламиниращ слой (вкл. в цената).Комплектът включва 2 бр. декоративни стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер. Експре..
12.00 лв 9.00 лв
Живот в океана - стикери за плочки Живот в океана - стикери за плочки
-25 %
Brand: Reklamisimo
Декоративни стикери за баня с екзотични жълти и зеброви рибки. Висококачествен принт върху PVC фолио, предварително изрязани за бърз и безпроблемен монтаж. С допълнителен UV ламиниращ слой (вкл. в цената).Комплектът включва 2 бр. декоративни стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер. Експрес..
12.00 лв 9.00 лв
Изящни бели лалета - стикери за плочки и стени Изящни бели лалета - стикери за плочки и стени
Bestseller -25 %
Brand: ART BOX
Нежни и изящни, белите лалета несъмнено ще внесат усещане за чистота и свежест във Вашата баня.- висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- технология, гарантираща въздействаща картина на печата- добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване- предвар..
12.00 лв 9.00 лв
Кадифени мидички - стикери за плочки Кадифени мидички - стикери за плочки
-25 %
Brand: Reklamisimo
Комплектът включва 2 бр. декоративни стикери за фаянсови плочки (деко сет) в желания от Вас размер.Елегантно и същевременно уютно пространство с модерен, декоративен сет - красив фото микс на мидички в едър план, които ще изпъстрят Вашата баня с топлите си характерни шарки, нашепващи за даровете и с..
12.00 лв 9.00 лв
Космос сини цветове - стикери за плочки и стени Космос сини цветове - стикери за плочки и стени
-20 %
Brand: ART BOX
Красивите нежни цветове на цветето Космос под вледенена вода, впечатляваща ефектна макро визия за чистота, свежест и модерен изглед на вашата баня.- висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- технология, гарантираща въздействаща картина на печата- добавен ламиниращ слой за устойчи..
15.00 лв 12.00 лв
Космос цветя - стикери за плочки Космос цветя - стикери за плочки
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Красиво флорално и магично излъчване за Вашата кухня или баня - с модерни лилави цветя Космос в картина отблизо!- Висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно ..
12.00 лв 9.00 лв
Лабиринт - стикери за плочки Лабиринт - стикери за плочки
-40 %
Brand: Reklamisimo
Комплекта включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
15.00 лв 9.00 лв
Мигновение акцент Мигновение акцент
-25 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
12.00 лв 9.00 лв
Мореплавател - стикери за плочки Мореплавател - стикери за плочки
-25 %
Brand: Reklamisimo
Чрез 3D ефект, печатът пресъздава елегантни бели рамки, в които са поставени знакови фото-мигове с платноход, котва, пояс и корабно въже. Страхотни, модерни, различни - акцентни плочки за красива баня! Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер.Размери (стандарт):30 х..
12.00 лв 9.00 лв
Мраморни цветя, мозайка - стикери за плочки Мраморни цветя, мозайка - стикери за плочки
-25 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
12.00 лв 9.00 лв
Пеперуда - стикери за плочки и стени Пеперуда - стикери за плочки и стени
-25 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки и стени в избран от Вас размер.С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване...
12.00 лв 9.00 лв
Римско вдъхновение - стикери за плочки и стени Римско вдъхновение - стикери за плочки и стени
Bestseller -25 %
Brand: ART BOX
Модерна интерпретация на мозайката като изкуството, вдъхновена от римския стил с внесен развеселяващ колорит.- Висококачествен печат с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване.Комплектът в..
12.00 лв 9.00 лв
Рози и перли - стикери за плочки Рози и перли - стикери за плочки
Bestseller -25 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва 2 броя стикери за фаянсови плочки и стени в избран от Вас размер.Размери (стандарт):30 х 15 см40 х 20 см50 х 25 см60 х 30 см..
12.00 лв 9.00 лв
Рози Реноар - стикери за плочки Рози Реноар - стикери за плочки
-25 %
Brand: ART BOX
Изкуството - навсякъде около нас, разбира се и... в банята. Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки и стени в избран от Вас размер.Експресна изработка и  по индивидулани размери.Размери (стандарт):30 х 15 см40 х 20 см50 х 25 см60 х 30 см..
12.00 лв 9.00 лв
Показва 1 до 18 от 93 (6 страници)