Menu
Your Cart

Картини с животни

Картини с животни

Картини с животни

Селекция от картини и декоративни пана с животни - В рамка или пано от канава с подрамка - картини и пана за интериорна декорация на стени с рисунки и фото изображения на животни

Born freedom - Постер Born freedom - Постер
-20 %
Brand: ART BOX
Свеж декор за тийнеджър. Дизайнерска декорация в рамка със свободен младежки дух. Отпечатана с високо качество на канаваца. Идеална за подарък. Подходяща за стени и в заведение, офис, кабинет, студио. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предл..
15.00 лв 12.00 лв
Brand: Reklamisimo
Уникална, смела, дори дръзка картина за оригинален и духовит, модерен интериор. Мисъл от дълбочините на душата за радостта и щастието. Какви са образите, които подсказват ума и сърцето, в своите съвместни пътешествия към обща хармония..?Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт ..
14.00 лв
You so coool - жираф - постер You so coool - жираф - постер
НОВО
Brand: ART BOX
Забавна поп арт картина - модерен принт и графика с много настроение и позитивизъм.Декорация с жираф в духа на съвременния поп-арт стил за стените на Вашия хол или всекидневна, както и за детска или тийн стая, антре, коридор, офис и др. Шеговит, универсален подарък  за близки и приятели! Избере..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Хубаво настроение и визуална подкрепа за малките ученици. Изберете по желание размер и вид рамка (бяла, черна или платно на подрамка).Размери: S = 23 х 33 cmM = 33 х 43 cmL = 43 х 53 cm..
14.00 лв
Абстрактни котки - Картина Абстрактни котки - Картина
НОВО
Brand: Reklamisimo
- Висококачествен печат върху постерна хартия или водоустойчиво платно (канава) - Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера***Комплектоването на продукта е включено в съответната посочена цена и се предлага в 3 вар..
14.00 лв
Абстрактни котки - Хексагон Абстрактни котки - Хексагон
НОВО
Brand: Reklamisimo
В категорията с пана под формата на хексагон, Ви предлагаме поредица от модели с модерни, смели и ярки визии. Необичайните формати дават възможност за допълнителен размах, разчупвайки обичайните пространства по още един начин - в добавка на дозата новаторство и оригинален дизайн. Изразете себе си и ..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Черно-бяла фотография извън паважа с осанката на красив екземпляр - за подарък или за Вашия дом или студио, офис и др. Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Ра..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Въпреки че съществува от стотици години, "конният стил" все още се котира високо върху радара с актуални тенденции.Конете винаги са били символ на власт и богатството, напомняйки ни за британските аристократи, традиционния лов и конните надбягвания. Почитателите на тази стилистика са привлечени от ..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Фото картина, фото пано с породисти коне зад ограда в спокоен слънчев ден.Братската любов или да разчиташ на някой друг, твой и близък по рождение - несравнимо богатство. Символичната фото-арт картина Братя ще внесе ценна и топла емоция във всеки дом или работно място.Висококачествен принт за бяла и..
15.00 лв
Влюбени лебеди - Картина Влюбени лебеди - Картина
НОВО
Brand: Reklamisimo
- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху постерна хартия или водоустойчиво платно (канава)   *Включена рамка/ подрамка: Комплектоването на всички наши продукти е включено в съот..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Стилна арт визия в бежовата гама с волната фигура на красив кон в галоп - за подарък или за Вашия дом или студио, офис и др. Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни разме..
14.00 лв
Двойка Зеброви - триптих Двойка Зеброви - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Представителите на фауната, чиято уникална окраска се слива с хоризонта в сумрака. Артистична стенна декорация, подходяща за всекидневна, хол, дневна, спалня и др.Комплектът включва 3 бр. фото принта в рамка в оказаните размери (вж. по-горе)...
36.00 лв 27.00 лв
Brand: Reklamisimo
Стенна декорация, която ще подчертае с много финес елементите на стабилността в интериора - т. напр. кожен диван или фотьойл в хола или табла от кожа в спалнята. Мощни, каквито са самите коне, декоративните акценти с техния образ подсилват играта на дизайна по отношение на интериорната среда, прида..
14.00 лв
Еднорози - Арт пано Еднорози - Арт пано
Bestseller
Brand: ART BOX
Красивите творения на човешката фантазия - митични еднорози за вълшебства в твоя дом. За стена на детска стая, романтична спалня, всекидневна, антре. Нежна арт декорация. Символът на чистотата и мечтите ще внесе оптимизъм и красота в дома. Висококачествен печат на канаваца. Изберете рамка или подрам..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Изящна декорация за стената на Вашата спалня с релаксираща фото картина - пурпурен залез с красив лебед на вода.- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху постерна хартия или водо..
14.00 лв
Игуана Игуана
-20 %
Brand: ART BOX
Красотата в неподозираните и форми - тази чаровна игуана ще донесе приятно мълчаливо присъствие, където и да бъде изложена. В различни размери и варианти на рамка - изберете най-подходящия за вас...
15.00 лв 12.00 лв
Brand: ART BOX
Мила и забавна коала, симпатично допълнение към декорацията на детската стая. Продукт на дигиталния печат, отпечатан с високо качество, с избор на  рамка - бяла/черна или завършен като платно опънато по рамка.Разгледайте вариантите за размери и цени, които са посочени в падащо меню, по-г..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Мила, сладко спяща коала, симпатично допълнение към декорацията на детската стая. Продукт на дигиталния печат, отпечатан с високо качество, с избор на  рамка - бяла/черна или завършен като платно опънато по рамка.Разгледайте вариантите за размери и цени, които са посочени в падащо меню, ..
14.00 лв
Показва 1 до 18 от 43 (3 страници)