Menu
Your Cart

Картини с животни

Картини с животни

Картини с животни

Селекция от картини и декоративни пана с животни - В рамка или пано от канава с подрамка - картини и пана за интериорна декорация на стени с рисунки и фото изображения на животни

Born freedom - Постер Born freedom - Постер
-20 %
Brand: ART BOX
Свеж декор за тийнеджър. Дизайнерска декорация в рамка със свободен младежки дух. Отпечатана с високо качество на канаваца. Идеална за подарък. Подходяща за стени и в заведение, офис, кабинет, студио. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предл..
15.00 лв 12.00 лв
Brand: Reklamisimo
Уникална, смела, дори дръзка картина за оригинален и духовит, модерен интериор. Мисъл от дълбочините на душата за радостта и щастието. Какви са образите, които подсказват ума и сърцето, в своите съвместни пътешествия към обща хармония..?Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт ..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Черно-бяла фотография извън паважа с осанката на красив екземпляр - за подарък или за Вашия дом или студио, офис и др. Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Ра..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Въпреки че съществува от стотици години, "конният стил" все още се котира високо върху радара с актуални тенденции.Конете винаги са били символ на власт и богатството, напомняйки ни за британските аристократи, традиционния лов и конните надбягвания. Почитателите на тази стилистика са привлечени от ..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Фото картина, фото пано с породисти коне зад ограда в спокоен слънчев ден.Братската любов или да разчиташ на някой друг, твой и близък по рождение - несравнимо богатство. Символичната фото-арт картина Братя ще внесе ценна и топла емоция във всеки дом или работно място.Висококачествен принт за бяла и..
15.00 лв
Волност - Арт пано Волност - Арт пано
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Стилна арт визия в бежовата гама с волната фигура на красив кон в галоп - за подарък или за Вашия дом или студио, офис и др. Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни разме..
14.00 лв
Двойка Зеброви - триптих Двойка Зеброви - триптих
-25 %
Brand: Reklamisimo
Представителите на фауната, чиято уникална окраска се слива с хоризонта в сумрака. Артистична стенна декорация, подходяща за всекидневна, хол, дневна, спалня и др.Комплектът включва 3 бр. фото принта в рамка в оказаните размери (вж. по-горе)...
36.00 лв 27.00 лв
Brand: Reklamisimo
Стенна декорация, която ще подчертае с много финес елементите на стабилността в интериора - т. напр. кожен диван или фотьойл в хола или табла от кожа в спалнята. Мощни, каквито са самите коне, декоративните акценти с техния образ подсилват играта на дизайна по отношение на интериорната среда, прида..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Красивите творения на човешката фантазия - митични еднорози за вълшебства в твоя дом. За стена на детска стая, романтична спалня, всекидневна, антре. Нежна арт декорация. Символът на чистотата и мечтите ще внесе оптимизъм и красота в дома. Висококачествен печат на канаваца. Изберете рамка или подрам..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Изящна декорация за стената на Вашата спалня с релаксираща фото картина - пурпурен залез с красив лебед на вода.- Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висококачествен печат върху постерна хартия или водо..
14.00 лв
Игуана Игуана
-20 %
Brand: ART BOX
Красотата в неподозираните и форми - тази чаровна игуана ще донесе приятно мълчаливо присъствие, където и да бъде изложена. В различни размери и варианти на рамка - изберете най-подходящия за вас...
15.00 лв 12.00 лв
Коала забавна Коала забавна
Bestseller
Brand: ART BOX
Мила и забавна коала, симпатично допълнение към декорацията на детската стая. Продукт на дигиталния печат, отпечатан с високо качество, с избор на  рамка - бяла/черна или завършен като платно опънато по рамка.Разгледайте вариантите за размери и цени, които са посочени в падащо меню, по-г..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Мила, сладко спяща коала, симпатично допълнение към декорацията на детската стая. Продукт на дигиталния печат, отпечатан с високо качество, с избор на  рамка - бяла/черна или завършен като платно опънато по рамка.Разгледайте вариантите за размери и цени, които са посочени в падащо меню, ..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Мила и чаровна коала, симпатично допълнение към декорацията на детската стая. Продукт на дигиталния печат, отпечатан с високо качество, с избор на  рамка - бяла/черна или завършен като платно опънато по рамка.Разгледайте вариантите за размери и цени, които са посочени в падащо меню, по-г..
14.00 лв
Кон One Line Art - Арт пано Кон One Line Art - Арт пано
-20 %
Brand: ART BOX
Минималистичен стил за максимален ефект! Артистична графика за ценители. За всяка стена - всекидневна, хол, детска стая, кабинет, офис. Прецизна изработка на подрамка или с рамка по ваш избор. Подходящ подарък за всеки повод. Размери: S = 23 х 33 cmM = 33 х 43 cmL = 43 х 53 cm..
15.00 лв 12.00 лв
Brand: Reklamisimo
Несравнима гледка, в която волността на морския бряг се слива с волността на невероятни бели коне. Уникална сцена, която пленява сетивата с представи и звуци за шумно море и галопиращи коне. Успешно ще се съчтава с типични пейзажи от българската природа. Предлага се в две вариации на една и съща сц..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Несравнима гледка, в която волността на морския бряг се слива с волността на невероятни бели коне (Вариант2). Уникална сцена, която пленява сетивата с представи и звуци за шумно море и галопиращи коне. Успешно ще се съчтава с типични пейзажи от българската природа. Предлага се в две вариации на едн..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Царят на животните, Лъвът - кралска особа, лидер, господар - оригинален център на вниманието за всеки тематичен колаж, който бихте искали да създадете!В групирането на няколко и повече картини или снимки за стена, е важно да изберете една основна, която да центрирате като фокусна точка. Конкретно, ..
14.00 лв
Показва 1 до 18 от 36 (2 страници)