Menu
Your Cart

Декоративни огледала

Огледални стикери - Декоративни огледала

Декоративни огледала от плексиглас в уникални форми и с пищна орнаментика, недостижима с обикновено огледало

Огледалните стикери са иновативни стикери за стена, изработващи се от 100% огледална акрилна смола с висококачествени отразителни свойства. Този нов огледален свят предлага модерни отразяващи форми и вариации, които ще направят стените на дома и офиса неповторимо светли и оживени от уникално чувство за лекота, пространство и движение в интериора. Ние предлагаме разнообразие от дизайни - Вие избирате конкретната визия!

Трайното качество на огледалните ни стикери е гарантирано от най-висококачествените съвременни материали, осигуряващи моментна фиксация върху повърхности във всички помещения, включително и в мокрите, като банята вкъщи. Те могат да бъдат монтирани, както и демонтирани, бързо и безпроблемно върху/ от всяка гладка или леко видоизменена до грапава повърхност.
 
Ако имате впредвид собствена идея или конкретна визия за огледален стикер, ние  ще я пресъздадем за Вас. Реализирайте с нас свой личен проект, независимо от стил, цвят, мащаб или измерение!

Brand: ART BOX
Впечатляваща функционална декорация, състояща се от два елемента:- красива графична мандала лотос - стикер от прозрачно PVC фолио с висококачествен печат и машинно контурно изрязване с размер 55 см.- огледало от специален огледален плексиглас изрязано в кръг с диаметър 30 см.Конфигурацията е подходя..
59.00 лв
Brand: ART BOX
Впечатляваща функционална декорация, състояща се от два елемента:- красива графична мандала - стикер от прозрачно PVC фолио с висококачествен печат и машинно контурно изрязване с размер 55 см.- огледало от специален огледален плексиглас изрязано в кръг с диаметър 30 см.Конфигурацията е подходяща за ..
59.00 лв
Brand: ART BOX
Красива цветна декорация за детска стая с много свежест и настроение, и интересно допълнение - огледало.Комплект състоящ се от два елемента:- красива фея и набор от свежи цветя като стикери от  PVC фолио с висококачествен печат и машинно контурно изрязване.- самозалепващо огледало от специален ..
55.00 лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)