Menu
Your Cart

Reklamisimo

Акварелни рози - лепенки за плочки Акварелни рози - лепенки за плочки
Bestseller -20 %
Brand: Reklamisimo
Комплекта включва 3 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
15.00 лв 12.00 лв
Божури Вог - стикери за плочки Божури Вог - стикери за плочки
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Страхотна декорация "като от списание" с акцентни стикери за плочки, които по един оригинален и въздействащ начин ще пренесат неподръжаемия ефект на актуалните фото и флорални тапети във Вашата баня. Прелестно, луксозно излъчване с много розово и много бяло, които завладяват сетивата с усе..
12.00 лв 9.00 лв
Дзен камъчета - стикери за плочки Дзен камъчета - стикери за плочки
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Декоративни стикери за баня за красива и релаксираща визия. Висококачествен принт върху PVC фолио, предварително изразани за бърз и безпроблемен монтаж. С допълнителен UV ламиниращ слой (вкл. в цената).Комплектът включва 2 бр. декоративни стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер. Експре..
12.00 лв 9.00 лв
Живот в океана - стикери за плочки Живот в океана - стикери за плочки
-25 %
Brand: Reklamisimo
Декоративни стикери за баня с екзотични жълти и зеброви рибки. Висококачествен принт върху PVC фолио, предварително изрязани за бърз и безпроблемен монтаж. С допълнителен UV ламиниращ слой (вкл. в цената).Комплектът включва 2 бр. декоративни стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер. Експрес..
12.00 лв 9.00 лв
Космос цветя - стикери за плочки Космос цветя - стикери за плочки
Bestseller -25 %
Brand: Reklamisimo
Красиво флорално и магично излъчване за Вашата кухня или баня - с модерни лилави цветя Космос в картина отблизо!- Висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно ..
12.00 лв 9.00 лв
Лабиринт - стикери за плочки Лабиринт - стикери за плочки
-40 %
Brand: Reklamisimo
Комплекта включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
15.00 лв 9.00 лв
Мореплавател - стикери за плочки Мореплавател - стикери за плочки
-25 %
Brand: Reklamisimo
Чрез 3D ефект, печатът пресъздава елегантни бели рамки, в които са поставени знакови фото-мигове с платноход, котва, пояс и корабно въже. Страхотни, модерни, различни - акцентни плочки за красива баня! Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер.Размери (стандарт):30 х..
12.00 лв 9.00 лв
Тропик дизайн -  стикери за плочки Тропик дизайн -  стикери за плочки
Bestseller -20 %
Brand: Reklamisimo
Декорациите в тропически стил най-често включват големи палмови листа в безгрижна и естествена обстановка. Мебелите са тъмни, текстурирани и богати, разположени на фона на контрастиращи светли стени и облицовки. Внесете желаната екзотична нотка във Вашата кухня или баня с модела "Тропик дизайн", изр..
15.00 лв 12.00 лв
Тропици - стикери за плочки
-25 %
Brand: Reklamisimo
Размери (стандарт):30 х 15 см40 х 20 см50 х 25 см60 х 30 см..
12.00 лв 9.00 лв
Флорист - стикери за плочки Флорист - стикери за плочки
-25 %
Brand: Reklamisimo
Търсите пленителен и непреходен флорален акцент, който внася свежо, цветно настроение през всички годишни времена с езика на цветята? Изберете тази модерна форма с включен 3D ефект - печатът пресъздава елегантни бели рамки, в които са поставени красиви монохромни картини с фото арт цветя, които са..
12.00 лв 9.00 лв
Цветни точки -  стикери за плочки Цветни точки -  стикери за плочки
-25 %
Brand: Reklamisimo
Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки в избран от Вас размер...
12.00 лв 9.00 лв
 Коста дел Сол - Гръб за кухня  Коста дел Сол - Гръб за кухня
Bestseller -10 %
Brand: Reklamisimo
Пленителните мозайки ще Ви отведат в родината на фламенкото и коридата. Декоративните плочки определят фокусната точка в кухнята - за да създадете приятна атмосфера, изберете най-подходящия модел, който да впечатлява и вдъхновява. Стикерите за кухненски гръб са лесни за монтаж. Отпечатани са с ви..
39.00 лв 35.00 лв
Brand: Reklamisimo
Детска картина с надпис Sweet Home и синьо мече, подходяща за момче. Сладък подарък, универсален за съвременния интериор, който ще бъде радостен по всякакъв повод - за новородено, малко бебе, нов дом, рожден ден, кръщене; за декорация на детска стая, парти център, детски магазин и др.Размери: ..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Размери:S = 98 см (ш) x 13 см (в) М = 150 см (ш) x 18 см (в)    ..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Модерна стенна декорация, с основа от пено ПВЦ и висококачествен пълноцветен печат върху ПВЦ фолио. Ярък дизайн, който ще добави на интериора артистизъм и експресия.Олекотената основа дава възможност за бърз монтаж - става за броени минути, без пробиване, с помощта на здрава монтажна двойно ле..
14.00 лв
Coffee shop 1 - Постер Coffee shop 1 - Постер
НОВО
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на италианската знаменитост София Лорен - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с автентичен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава за Вашия дом или заведение..
14.00 лв
Coffee shop 2 - Постер Coffee shop 2 - Постер
НОВО
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на София Лорен - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с архивен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава за Вашия дом или заведение с черно-бяла ретро ..
14.00 лв
Coffee shop 3 - Постер Coffee shop 3 - Постер
НОВО
Brand: Reklamisimo
На кафе в компанията на София Лорен - близък план в съвършен, черно-бял фото портрет - Манхатън, Ню Йорк Сити, 1958 г. Оригинална и наистина въздействаща декорация с архивен кадър от старите ленти, запечатали за историята непринудени моменти от живота на известни личности - в рамка или канава..
14.00 лв
Показва 1 до 18 от 587 (33 страници)