МЕНЮ
КОШНИЦА

MyART - Комплекти за Рисуване по номера - Картини по номера

Разходка във Венеция - Комплект Рисуване по номера Разходка във Венеция - Комплект Рисуване по номера
-20 %
Производител: MyArt
Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до илюстрацията от модела - пленителна венецианска картина, чиято палитра ще изпълни дома Ви с уют и атмосфера.Крайният продукт съдържа всички нюанси на боите, от които се нуждаете за изпълнението на проекта. Тук ще намер..
35.00 лв 28.00 лв
Гледка от Портофино  - Комплект Рисуване по номера Гледка от Портофино  - Комплект Рисуване по номера
-20 %
Производител: MyArt
Развийте артистичното си око с любимото си арт хоби Рисуване по номера и модела "Гледка от хълмовете на Портофино".Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до пленителното пристанищно градче в Италия, а невероятната гледка ще внесе дълбочина и уникална атмосфера к..
35.00 лв 28.00 лв
Игра на двора - Комплект Рисуване по номера Игра на двора - Комплект Рисуване по номера
-23 %
Производител: MyArt
Развийте артистичното си око с любимото си арт хоби Рисуване по номера и модела "Котешки игри на двора".Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до една свежа илюстрация с играещи си котета в слънчев ден, а жизнерадостната палитра ще внесе цвят и усмивка към стени..
35.00 лв 27.00 лв
Средиземен край - Комплект Рисуване по номера Средиземен край - Комплект Рисуване по номера
-26 %
Производител: MyArt
Развийте артистичното си око с любимото си арт хоби Рисуване по номера и модела "Средиземноморски край".Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до малко средиземноморско градче и една тиха разходка до брега, а приглушената палитра ще внесе спокойствие и уют към с..
35.00 лв 26.00 лв
Гледка с гладиоли - Комплект Рисуване по номера Гледка с гладиоли - Комплект Рисуване по номера
-20 %
Производител: MyArt
Развийте артистичното си око с любимото си арт хоби Рисуване по номера и модела "Гледка през прозореца с гладиоли".Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до една невероятна гледка през прозорец, на която ще се наслаждавате в съчетание с прекрасна ваза и свежи пл..
35.00 лв 28.00 лв
Романтична есен - Комплект Рисуване по номера Романтична есен - Комплект Рисуване по номера
-17 %
Производител: MyArt
Развийте артистичното си око с любимото си арт хоби Рисуване по номера и модела "Романтична есенна разходка".Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до една колоритна есенна картина в парка, а богатата палитра ще внесе пъстрота и живот към стените на дома!Крайния..
35.00 лв 29.00 лв
Хижа в Алпите - Комплект Рисуване по номера Хижа в Алпите - Комплект Рисуване по номера
-17 %
Производител: MyArt
Развийте артистичното си око с любимото си арт хоби Рисуване по номера и модела "Планинска хижа в Алпите". Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до една идилична картина с гледка към планински простор, а свежата палитра ще изпълни стените на дома с красота и ..
35.00 лв 29.00 лв
Кафе за двама - Комплект Рисуване по номера Кафе за двама - Комплект Рисуване по номера
-23 %
Производител: MyArt
Развийте артистичното си око с любимото си арт хоби Рисуване по номера и модела "Кафе за двама". Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до един миг на уединение и споделеност, а елегантната палитра ще изпълни стените на дома с уют и спокойствие.Крайният продук..
35.00 лв 27.00 лв
Приказна алея - Комплект Рисуване по номера Приказна алея - Комплект Рисуване по номера
-23 %
Производител: MyArt
Развийте артистичното си око с любимото си арт хоби Рисуване по номера и модела "Приказна алея". Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до една прекрасна картина - пленителна цветна пътека, приказен дворец на високия бряг и фантастична морска гледка, а свежата п..
35.00 лв 27.00 лв
Градче на морето - Комплект Рисуване по номера Градче на морето - Комплект Рисуване по номера
-20 %
Производител: MyArt
Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до един спокоен, ваканционен пейзаж на море, а свежата палитра ще изпълни стените на дома с красота и спокойствие.Крайният продукт съдържа всички нюанси на боите, от които се нуждаете за изпълнението на проекта.Комплектът..
35.00 лв 28.00 лв
Букет Морски ден - Комплект Рисуване по номера Букет Морски ден - Комплект Рисуване по номера
-9 %
Производител: MyArt
Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до един ваканционен художествен сюжет с букет и пейзаж на море през прозореца, а свежата палитра ще изпълни стените на дома с красота и спокойствие.Крайният продукт съдържа всички нюанси на боите, от които се нуждаете за ..
35.00 лв 32.00 лв
Езерото Халщад  - Комплект Рисуване по номера Езерото Халщад  - Комплект Рисуване по номера
-17 %
Производител: MyArt
Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до един приказен пейзаж от алпийското градче Халщат (географският прототип на Арендейл от анимацията "Замръзналото Кралство"), а контрастната палитра ще изпълни стените на дома с красота и спокойствие.Крайният продукт съд..
35.00 лв 29.00 лв
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)