МЕНЮ
КОШНИЦА

NEWART - Рисуване по номера - Картини по номера, комплекти

Сини цветя и ягоди - Комплект Рисуване по номера Сини цветя и ягоди - Комплект Рисуване по номера
НОВО -15 %
Производител: NEWART
Пресъздайте колоритен натюрморт с Картина за рисуване по номера - Сини цветя и ягоди!Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до прекрасния натюрморт от модела Букет с цветя Рози, проектиран за всяко ниво напреднали, този комплек..
39.00 лв 33.00 лв
Ваза с жълти рози - Комплект Рисуване по номера Ваза с жълти рози - Комплект Рисуване по номера
-13 %
Производител: NEWART
Пресъздайте колоритен натюрморт с Картина за рисуване по номера - Ваза с жълти рози !Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до прекрасния натюрморт от модела Ваза с Жълти рози, проектиран за всяко ниво напреднали, този комплект..
39.00 лв 34.00 лв
Икона Свети Георги - Комплект Рисуване по номера Икона Свети Георги - Комплект Рисуване по номера
-23 %
Производител: NEWART
Този комплект Рисуване по номера според указаните цветове и числа ще Ви отведе до пленителна християнска икона!Насладете се на уединението и творческия процес в пресъздаването на една уникална православна икона - изображение с образа на Св. Георги, който поваля в калта с меча си змея на бедите и зл..
39.00 лв 30.00 лв
Романтични божури - Комплект Рисуване по номера Романтични божури - Комплект Рисуване по номера
-13 %
Производител: NEWART
Пресъздайте колоритен натюрморт с Картина за рисуване по номера - Романтичен ден с божури !Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до една очарователна картина - флорален натюрморт с преливащ от великолепие букет божури в малка ..
39.00 лв 34.00 лв
Виенски валс - Комплект Рисуване по номера Виенски валс - Комплект Рисуване по номера
-15 %
Производител: NEWART
Пресъздайте колоритен натюрморт с Картина за рисуване по номера - Виенски валс !Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до една очарователна картина, проектирана за всяко ниво на напредналост Рисуване по номера, този комплект ще..
39.00 лв 33.00 лв
Влюбени котки - Комплект Рисуване по номера Влюбени котки - Комплект Рисуване по номера
-26 %
Производител: NEWART
Пресъздайте колоритен натюрморт с Картина за рисуване по номера - Влюбени котки !Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до една очарователна илюстрация, проектирана за всяко ниво напреднали, този комплект ще Ви помогне да усъвъ..
39.00 лв 29.00 лв
Букет с цветя Рози - Комплект Рисуване по номера Букет с цветя Рози - Комплект Рисуване по номера
-13 %
Производител: NEWART
Пресъздайте колоритен натюрморт с Картина за рисуване по номера - Букет с цветя Рози !Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до прекрасния натюрморт от модела Букет с цветя Рози, проектиран за всяко ниво напреднали, този компле..
39.00 лв 34.00 лв
Чиния с нарове - Комплект Рисуване по номера Чиния с нарове - Комплект Рисуване по номера
-24 %
Производител: NEWART
Пресъздайте колоритен натюрморт с Картина за рисуване по номера - Чиния с нарове !Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен натюрморт с плодове нар, проектиран за всяко ниво напреднали, този комплект ще Ви помогн..
39.00 лв 29.50 лв
Коте с папионка - Комплект Рисуване по номера Коте с папионка - Комплект Рисуване по номера
-24 %
Производител: NEWART
Пресъздайте очарователна илюстрация с Картина за рисуване по номера - Коте с папионка !Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасния портрет на домашна котка в синьо, проектиран за всяко ниво напреднали, този к..
39.00 лв 29.50 лв
Кокетно коте - Комплект Рисуване по номера Кокетно коте - Комплект Рисуване по номера
-24 %
Производител: NEWART
Пресъздайте очарователна илюстрация с Картина за рисуване по номера - Кокетно коте!Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасния портрет на домашна котка, проектиран за всяко ниво напреднали, този комплект ще Ви п..
39.00 лв 29.50 лв
Ваза със слънчогледи - Комплект Рисуване по номера Ваза със слънчогледи - Комплект Рисуване по номера
-10 %
Производител: NEWART
Пресъздайте зашеметяващото произведение на изкуството с Картина за рисуване по номера - Ваза със слънчогледи !Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасния цветен шедьовър Слънчогледи във ваза! Проектиран за средн..
39.00 лв 35.00 лв
Слънчогледи - Комплект Рисуване по номера Слънчогледи - Комплект Рисуване по номера
-13 %
Производител: NEWART
Пресъздайте зашеметяващото произведение на изкуството с Картина за рисуване по номера - Слънчогледи!Развийте артистичното си око с този фантастичен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасния цветен шедьовър Слънчогледи във ваза! Проектиран за средно ниво нап..
39.00 лв 34.00 лв
Сладка почивка - Комплект Рисуване по номера Сладка почивка - Комплект Рисуване по номера
Bestseller -3 %
Производител: NEWART
Картина за рисуване по номера с кученцеУказаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до симпатична илюстрация за дома с малко кученце в постеля - насладете се на любимото си хоби и добавете закачлив щрих към стените на дома!Крайният продукт съдържа всички нюанси на бои..
32.00 лв 31.00 лв
Следвай ме ... - Комплект Рисуване по номера Следвай ме ... - Комплект Рисуване по номера
-9 %
Производител: NEWART
Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до модерната репродукция "Следвай ме, в Индия"  - насладете се на любимото си хоби и добавете елегантен щрих към стените на дома!Крайният продукт съдържа всички нюанси на боите, от които се нуждаете за изпълнението на ..
32.00 лв 29.00 лв
Производител: NEWART
Моделът Катедралата Исакиевски събор - комплект с летен градски пейзаж за рисуване по номера - страхотно хоби за прекарване на свободното време у дома, което ще повиши концентрацията и Вашите прецизност, концентрация и умения. Указаните цветове и числа ще Ви отведат до един прекрасен шедьовър, с ..
28.00 лв
Производител: NEWART
Указаните цветове и числа под формата на художествена легенда ще Ви отведат до илюстрацията от модела, а контрастната палитра ще изпълни стените на дома с красота и свежест.Крайният продукт съдържа всички нюанси на боите, от които се нуждаете за изпълнението на проекта.Комплектът включва:- Платно..
32.00 лв
Разходка по плажа - Комплект Рисуване по номера Разходка по плажа - Комплект Рисуване по номера
-10 %
Производител: NEWART
Указаните цветове и числа в комплекта ще Ви отведат до един прекрасен шедьовър, с който да се гордеете, а заложената цветова палитра на летни сенки ще изпълни стените на дома с красиви багри.Крайният продукт съдържа всички нюанси на боите, от които се нуждаете!Комплектът включва:- Платно с точе..
29.00 лв 26.00 лв
Дамата с котката - Комплект Рисуване по номера Дамата с котката - Комплект Рисуване по номера
Bestseller -8 %
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този двойно живописен модел - той изобразява елегантна градска дама с шапка и нейната домашна бяла котка.Указаните цветове и числа в комплекта ще Ви отведат до един прекрасен шедьовър, с който да се гордеете, а заложената цветова палитра на летни сенки ще изпълни с..
37.00 лв 34.00 лв
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този живописен комплект за Рисуване по номера Семейство Нощни птици - мъдрост и мистерия.Чрез указаните цветове и числа в комплекта, Вашето хоби ще Ви отведе до една пъстроцветна картина с много орнаменти и символи. Продуктът съдържа включени всички нюанси на цвето..
29.00 лв
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен модел с тиха и спокойна улица, потънала в тучна зеленина и растителност!Според указаните цветове и числа комплектът ще Ви отведе до прекрасна картина, с която с гордост да украсите дома си! Ще можете точно да пресъздадете тази пленителна гледка с къщи ..
29.00 лв
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете пленителна ваза с цветя, както е показано. В крайната цена е включено всичко необходимо, от което се нуждаете.Комплектът ..
33.00 лв
Трамвай Valentine's - Комплект Рисуване по номера Трамвай Valentine's - Комплект Рисуване по номера
-7 %
Производител: NEWART
Картина за рисуване по номера - Градски пейзажКомплектът включва:Платно с ясен принт, опънато на подрамка с размер 40/50см.;Акрилни бои, изработени от екологично чисти материали;3 четки с различна големина и форма;Краен лак за защита на творбата;Закачалки...
29.00 лв 27.00 лв
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете пленителен есенен градски пейзаж, както е показано. Проектиран за напреднали, това е идеално средство, което ще Ви помогн..
29.00 лв
Производител: NEWART
Развийте артистичното си око с този страхотен комплект, който според указаните цветове и числа ще Ви отведе до един прекрасен цветен шедьовър! Ще можете точно да пресъздадете пленителен жребец, както е показано. В крайната цена е включено всичко необходимо, от което се нуждаете.Комплектът включв..
33.00 лв
Показва 1 до 24 от 40 (2 страници)