Menu
Your Cart

Декорация за стена

Декорация за стена
Делфини - стикери за плочки и стени Делфини - стикери за плочки и стени
-20 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва комбинация от 2 бр. стикери: - Фото изображение с делфини - 1 бр. стикер - Геометричен десен с  орнаменти - 1 бр. стикерИдеални за декоративни решения и различни комбинации по Ваше желание върху фаянсови плочки и стени на баня в избран от Вас размер (от падащото меню). Обичан..
15.00 лв 12.00 лв
Дзен гарден - стикери за плочки и стени Дзен гарден - стикери за плочки и стени
Bestseller -25 %
Brand: ART BOX
Красиво дзен излъчване за Вашата баня - дзен изкуство с пясък, преосмислен символ на чистото излъчване, сравнено с излъчващия се блясък на сребърна вода. - Висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой з..
12.00 лв 9.00 лв
Изящни бели лалета - стикери за плочки и стени Изящни бели лалета - стикери за плочки и стени
Bestseller -25 %
Brand: ART BOX
Нежни и изящни, белите лалета несъмнено ще внесат усещане за чистота и свежест във Вашата баня.- висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- технология, гарантираща въздействаща картина на печата- добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване- предвар..
12.00 лв 9.00 лв
Космос сини цветове - стикери за плочки и стени Космос сини цветове - стикери за плочки и стени
-20 %
Brand: ART BOX
Красивите нежни цветове на цветето Космос под вледенена вода, впечатляваща ефектна макро визия за чистота, свежест и модерен изглед на вашата баня.- висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- технология, гарантираща въздействаща картина на печата- добавен ламиниращ слой за устойчи..
15.00 лв 12.00 лв
Пеперуда - стикери за плочки и стени Пеперуда - стикери за плочки и стени
-25 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва 2 бр. стикери за фаянсови плочки и стени в избран от Вас размер.С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване...
12.00 лв 9.00 лв
Римско вдъхновение - стикери за плочки и стени Римско вдъхновение - стикери за плочки и стени
Bestseller -25 %
Brand: ART BOX
Модерна интерпретация на мозайката като изкуството, вдъхновена от римския стил с внесен развеселяващ колорит.- Висококачествен печат с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване.Комплектът в..
12.00 лв 9.00 лв
Brand: ART BOX
Ухание и разкош от кралицата на цветята, за модерен, луксозен и преобразен изглед на вашата баня. - Висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване.Ком..
12.00 лв
Росни цветя - стикери за плочки и стени Росни цветя - стикери за плочки и стени
-25 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва комбинация от 2 бр. стикери - качествено ясно изображение на красиви нежни цветя с капки роса по тях.Идеални за декоративни решения и различни комбинации по Ваше желание върху фаянсови плочки и стени на баня в избран от Вас размер (от падащото меню). Качествено ясно изображение на..
12.00 лв 9.00 лв
Сияйни лотоси - стикери за плочки и стени Сияйни лотоси - стикери за плочки и стени
Bestseller
Brand: ART BOX
Сияйни, изящни и нежни лотоси за свеж и модерен облик на банята.- Висококачествен печат от фото изображение с висока резолюция- Технология, гарантираща въздействаща картина на печата- С добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване.Комплектът включва 2 бр. стикери за ф..
12.00 лв
Стела - стикер, пано за плочки и стени Стела - стикер, пано за плочки и стени
Bestseller -20 %
Brand: ART BOX
Комплектът включва  2 бр. стикери:Живописни бели цветя,  декорация върху фаянсови плочки и стени на баня в избран от Вас размер (от падащото меню). - висококачествен печат- добавен ламиниращ слой за устойчивост при драскане и безпроблемно почистване- предварително изрязани за бърз и лесен ..
15.00 лв 12.00 лв
Brand: Reklamisimo
Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт или върху водоустойчиво платно (канаваца)Меки, живи, илюстраторски цветове с брилянтен финиш Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера (описани по-долу)            Комплектован прод..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Цвят Анемония с изяществото на мини детайла в макро изображение.Стилна декорация за стените на хол, всекидневна, спалня, антре, коридор. Изберете по желание размер и вид рамка (бяла, черна или платно на подрамка).Размери: S = 23 х 33 cmM = 33 х 43 cmL = 43 х 53 cm..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
Красива, мечтателна визия за детската стая "Балерина с роза" от серията "Anna", посветена на балета, за малки момичета.Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по-горе. Моделът се предлага в различни размери. Продуктът е комплектован с универсална рамка в чер..
14.00 лв
Anna Балерина с роза - Поредица Anna Балерина с роза - Поредица
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Мечтателна визия за детската стая "Балерина с роза" от серията "Anna" за малки момиченца.Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по-горе. Р..
14.00 лв
Anna Зайче балерина с балони - Поредица Anna Зайче балерина с балони - Поредица
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Мечтателна визия за детската стая "Зайче балерина с балони" от серията "Anna" за малки момиченца.Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Размери на рамката: S = 23 х 33 cmM = 33 х 43 cmL = 43 х 53 cm..
14.00 лв
Anna Сладък балет - Поредица Anna Сладък балет - Поредица
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Красива, мечтателна визия за детската стая "Балерина, носена от музиката" от серията "Anna" за малки момиченца, посветена на класическия танц.Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка ..
14.00 лв
Brand: ART BOX
Забавна поп арт картина - модерен принт и графика с много настроение и позитивизъм.Лека и приятна декорация с жираф и надпис на английски под формата на розови слънчеви очила - в духа на съвременния поп-арт стил за стените на Вашия хол или всекидневна, както и за детска или тийн стая, антре, коридор..
15.00 лв
Показва 1 до 18 от 589 (33 страници)