Menu
Your Cart

Стикери за стъкло, витражи...

Това са стикери, предназначени за монаж върху стъкла, витражи, стъклени прегради и мебели  и други  трансперентни материи. За този тип повърхности най-подходящ  материал е така нареченото фрост (или песъкоструйно) фолио, най-вече от гледна точка на  добрия естетически вид.

Важно е  да се отбележи и факта, че този материал е устойчив на атмосферни влияния  и може да се почиства безпроблемно, след като веднъж вече е добре залепнал върху основата.  Дизайнът, изработен от  него стои изключително елегнатно и  ненатрапчиво върху  прозрачната повърхност, като матира зоните на изображението,  деликатно сливайки се с непокритата от фолиото площ. Мат ефектът може да бъде използван  за места, където стъклото трябва да пропусне част от светлината, като в същото време ограничи видимостта. В този случай се използват по-плътни декорации, в които по-голяма част от повърхността е покрита с фрост фолио. За част от стикерите за стъкло сме избрали традиционното фолио в цвят, с цел да направим пряк паралел с естествения цвят, например на някакой  вид зелена растителност, или за да се открои  декорацията върху фабрично матирани  материали.

Стараем се  да поддържаме разнообразието в дизайните, а на Вас оставяме нелеката задача да изберете най-подходящия стикер за стъкло за вашия дом или работно място, за да им добавите оригинален декоративен акцент, който да кореспондира  в максимална степен с интериора ,вашия личен вкус и усет за красота и хармония .

Brand: Reklamisimo
Размери:S = 80 см (в) х 36 см (ш)М = 100 см (в) х 46см (ш)L = 120 см (в) х 55 см (ш)XL = 140 см (в) х 64 см (ш)XXL = 160 см (в) х 73 см (ш)..
14.00 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)