Menu
Your Cart

Картини за настроение

Картини за настроение
Born freedom - Постер Born freedom - Постер
-20 %
Brand: ART BOX
Свеж декор за тийнеджър. Дизайнерска декорация в рамка със свободен младежки дух. Отпечатана с високо качество на канаваца. Идеална за подарък. Подходяща за стени и в заведение, офис, кабинет, студио. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предл..
15.00 лв 12.00 лв
Brand: Reklamisimo
Уникална, смела, дори дръзка картина за оригинален и духовит, модерен интериор. Мисъл от дълбочините на душата за радостта и щастието. Какви са образите, които подсказват ума и сърцето, в своите съвместни пътешествия към обща хармония..?Висококачествен печат върху картон за художествен и фото принт ..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Стилът Memphis (Мемфис) е един от най-иконичните дизайнерски стилове. Отличава се е с използването на ярки неонови, първични и пастелни цветове, изобразяването на разнообразни смели, цветни дизайни с множество стилистични влияния. Появява се през 80-те години. Съдържание на продукта: 1 бр. принт вър..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Интериорни стилове: тропически, крайбрежен, морски, ретро, поп-арт и др.Подходяща декорация за: хол, хотел, фоайе, заведение, бар, стая за гости, ваканционен дом и др. - Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрам..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Satchmo JAZZ  - картина (постер в рамка или подрамка) с най-легендарния джаз-мен Satchmo (Уста на куфар). За универсален монтаж върху стена. Моделът се предлага в няколко различни размери - стандарт. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по-горе. Раз..
15.00 лв
Балерини - триптих Балерини - триптих
-25 %
Brand: ART BOX
Изящни, магнетични, приказно красиви. Триптих с балерини, отпечатан с високо качество върху канаваца. Изберете рамка или подрамка. За стена на всекидневна, спалня, офис, студио за красота.Комплектът включва три картини в показаните размери...
36.00 лв 27.00 лв
Brand: Reklamisimo
Комплектът на диптиха включва 2 бр. картини в описаните по-долу размери.Разгледайте вариантите за размери и цени, които са посочени в падащо меню, по-горе. Посочената цена е за 2 бр. рамки или подрамки с принт, от които се състои продукта в различна големина.Размери: S = 2 бр. принт в рамка 23 х 33 ..
22.00 лв
Йога Мандала ОМ - Фото арт Йога Мандала ОМ - Фото арт
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Мистичен колорит за всеки интериор, вдъхновен от Източните философии. Допълнение под формата на постер, комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Дизайнът залага на пурпурно и виолетово - цвета на коронната чакра. Въздействащи с пулсацията си тонове и ефекти за мистично интер..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
Изразете себе си с постера в рамка Йога Мантра.Успешен дизайн, в който са използвани разнообразни художествени и технически ресурси, за да се предаде посланието за търсещо духовност настроение. Наистина въздействащо, благодарение на използваните визуални ефекти.Продуктът е комплектован с универсална..
15.00 лв
Brand: Reklamisimo
За интериор, изпълнен с фантазно възхищение и копнеж за уникална хармония - разкошен пурпурен ефект, който е малко ретро, малко класически, малко модерен и дълбоко оригинален - като нежно сатенено докосване на топъл килим в лилаво, мека възглавница или любимата, лека завивка. Възхитителна декорация..
14.00 лв
Морско вдъхновение 3 Морско вдъхновение 3
НОВО
Brand: ART BOX
Размери: S = 23 х 33 cmM = 33 х 43 cmL = 43 х 53 cmРазгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по-горе. ..
15.00 лв
Надпис Love - Постер Надпис Love - Постер
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, рамка и цена, които са посочени в падащо меню, по-горе. ..
15.00 лв
Нежност - диптих Нежност - диптих
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Модерна визия и лекота, обединени в 2 пана (с рамка или подрамка) в спокойствието на земните тонове - артистична стенна декорация от направлението one-line art (рисуване с непрекъсната линия), която ще добави модерен визуален щрих към интериора.Комплектът на диптиха включва 2 бр. картини в описаните..
22.00 лв
Огнен танц - Арт пано Огнен танц - Арт пано
Bestseller
Brand: Reklamisimo
Живописно танго в характерните огнени тонове на червено и черно с много наситеност и динамика в изображението на танцуваща двойка мъж и жена, обединени от музиката и страстния фон.Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Ра..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Интериорни стилове: тропически, крайбрежен, морски, ретро и др.Подходяща декорация за: хол, дневна, спалня, хотел, фоайе, стая за гости, ваканционен дом и др. - Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка- Висок..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
 Интериорни стилове: тропически, крайбрежен, морски, ретро, хипстър и др.Подходяща декорация за: хол, хотел, фоайе, заведение, бар, стая за гости, ваканционен дом и др. - Моделът се предлага в 3 различни стандартни размера- Комплектован продукт* с универсална рамка в черно или бяло или с подрам..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Мистична художествената фотография с екпозиция на свещения лотус и преливаща цветна дъга. Висококачествен печат върху постерна хартия или канава. Продуктът е комплектован с универсална рамка в черно или бяло или с подрамка. Моделът се предлага в различни размери. Разгледайте вариантите за размер, р..
14.00 лв
Brand: Reklamisimo
Слънчева гледка към китен, стар прозорец на стара къща, с изобилие от розови цветя петунии, иглика!  Много свежест и настроение за Вашата спалня, дневна, трапезария, коридор или антре - нищо не облича всеки балкон или прозорец по-добре от цикламените усмивки на тези цветни храсти! Висококачест..
14.00 лв
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)